- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rudee80
csendes tag
Sziasztok!
Valószínűleg rossz helyre írom a kérdésem, ezért előre is elnézést kérek.
Küldöldön élek és magyar tv csatornákat nézek/nézünk. Ehhez van egy parabolánk és egy Openbox V9S beltérink (ami szerintem egy hulladék) . Mindezért havi díjjat fizetünk egy emberkének. Ez a rendszer nagyon rosszul működik sokszor. Elmegy az adás és csak scrable channel van. Az üzemeltető azt mondja szar a netem és azért nem megy. Ilyenkor átalában ki és bekapcsolás segít, vagy rosszabb esetben áramtalanítás. Csak sajnos ez sokszor előfordul. Van egy másik személy aki ugyanilyen tévézést kínálna, Amiko beltérivel. De erről semmit sem tudok.Igazából a kérdésem az lenne hogy én saját magamnak meg tudom e ezt csinálni valamilyen box-szal vagy kell valami előfizetés,vagy hogy működhet ez?
Ha tudna valaki ebben segíteni ,megköszönném.Üdv
-
Rudee80
csendes tag
Újra itt vagyok. Szóval belenéztem a beállításokba. Van egy olyan rész hogy Feldolgozás- Jobb minőségű HQ skálázók alkalmazása ilyen mérték fölött.
Ez most egy 1080p-s filmet felskáláz 4kra? Vagy mi ez? Én 0%ra állítottam. És hogy emiatt-e vagy sem de 2 filmet meg tudtam nézni akadás nélkül. Prometheus és Kong (4k).
A kérdés az hogy ez hatással van a 4k-s tartalomra is, mármint képminőségben?Lenne még egy kérdésem. NFS-en keresztül megtaláltam a NAS-t, mappákat is látja, fájlokat a mappákban.De ha rányomok egy videó fájlra akkor nem történik semmi. Mit kellene tennem?
-
Rudee80
csendes tag
Nem igazán jutottam előrébb az ügyben. Sajnos csak NTFS-t lát a tv. Nekem meg HFS+-os a vinyóm. Így bukta.
Hálózaton Planet Earth ment szépen(bár egyszer megakadt a pókmajomnál.) ,de Star Trek és Pi élete 10-20perc után megállt.
Remélem hogy nem hálózattal van a gond mert akkor elvileg akkor hiába veszek mediaplayert ,hálózaton keresztül az sem lesz jobb. Sajnos ezekhez a hálózati beállításokhoz meg kevés vagyok. -
Rudee80
csendes tag
válasz
DoItYourself #2412 üzenetére
Arról még nem próbáltam. De majd kipróbálom.
-
Rudee80
csendes tag
válasz
DoItYourself #2410 üzenetére
SPMC-t próbáltam.Ugyanaz a helyzet.
-
Rudee80
csendes tag
válasz
DoItYourself #2408 üzenetére
4k-val. Planet earth meant szépen. Star Trek és a Pi élete már megakadt 10-20perc után.
-
Rudee80
csendes tag
Egy ilyen beállítás jó lehet a tv-hez? Már ha megtalálom a fájlt és át tudom írni a tvn.
<advancedsettings>
<cache>
<buffermode>1</buffermode>
<memorysize>139460608</memorysize>
<readfactor>20</readfactor>
</cache>
</advancedsettings> -
Rudee80
csendes tag
Sziasztok!
Bocs ,hogy ide írok. Nekem nincs média boxom. Androidos tv-m van ,egy Sony KD55EX9005 személyében.
Kodi 17.4 van rajta és az a gondom,hogy egy ideig (10-20perc) normálisan lejátsza a 4k videót, utána darabos lesz ,elmegy a hang.Utána pause-olom a filmet,várok 1-2 percet,elindítom és megy megint egy bizonyos ideig. Mi lehet a probléma? Egy QNAP NASon vannak a filmek. Lehetséges valami cache gond? Ha igen azt hogy tudom a tv-n megváltoztatni? Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest