- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsurf
őstag
Sziasztok!
S905X 4K 2GB+16GB os dobozom van, most már LE-vel. Minden szuper, csak a CEC-el van még gondom. Mikor elindul a kodi, akkor egy pár másodpercig működik, lehet irányítani a tv távjával a kodit, de utána már nem. És a TV cec menüjéből is eltűnik a kodi.Valakinek van valami 5lete a megoldásra, vagy legalább az irányra, h merre érdemes indulni?
-
bobsurf
őstag
válasz
junkpod #2281 üzenetére
Köszöntem!
Úgy érzem az Androidba már rég belefáradtam, így tegnap hallgatva a jó szóra felraktam a Libre-t. Csodák csodájára minden gond megoldódott, bármiféle állítgatás nélkül!
Még csak usb ről fut, de azt hiszem felrakom állandóra is.Csak azt nem értem, hogy ahogy ezt árulják, úgy nem működik. Ez másnak nem okoz gondot?
-
bobsurf
őstag
válasz
bobsurf #2215 üzenetére
Sziasztok!
A változás annyi, hogy már NFS-el is megy, de semmi javulás. Sőt, egy pendrive-al is ugyanez volt.
Már mindent állítottam, amit értem, de semmi javulás. (advancedsettings.xml, hw coding on/off, ugyanott valami feature %-ának felhúzása...)Lehet a doboz hibás?
-
bobsurf
őstag
válasz
bobsurf #2218 üzenetére
Sajnos sem SMBt, sem NFSt nem sikerült még mindig működésre bírnom.
NFSnél olvastam, hogy az androidos KODI máshogy viselkedik NFS tekintetében, mint pl a linuxos, de az így kapott tippek sem működtek eddig(Próbáltam a UIon engedélyezni mindent, a shares-t editálni, uid/guid okat macerálni wifire váltani, de semmi.
SMBnél meg látta a domaint, de nem tudott belépni. Most már nem is látja...
Valakinek valami egyéb 5let? Amúgy volt bárkinek ilyen problémája?
-
bobsurf
őstag
válasz
Arolotifar #2217 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, este kipróbálom!
Amúgy ha jól emlékszem, akkor elsőre NFSel próbáltam, de nem kért jelszót. Így nem is tudott belépni a könyvtárakba...
-
bobsurf
őstag
Sziasztok!
Vettem egy ilyen nagyszerű boxot és akadt vele egy kis problémám. A synology NASomról nézett videók gyakran beröccennek. (Van egy PI2-re épülő KODIm ls az mindent pompásan lejátszik ugyanonnan)
100M kábeles kapcsolat, UPNP megosztás.
Van valakinek valami 5lete?
/Mintha rémlene, hogy a PInél is kellett valamit bűvészkedni a buffereléssel, de már nem emlékszem.../
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Bittorrent topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Windows 10
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest