Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
t256
őstag
válasz
vadasz1974
üzenetére
Konkrétan milyen androidos kütyü?
-
t256
őstag
válasz
Arolotifar
üzenetére
Mert nem volt készleten

Sima MXIII pedig volt, megrendeltem és már mentem is érte. Nem akartam már sokáig húzni a vásárlást. -
t256
őstag
válasz
Arolotifar
üzenetére
Nem, nem. Sima MXIII (Amlogic S802). Android 4.4 OS és Kodi 15.2.
Csinált furcsa dolgokat, például lefagyott a Kodi, az Android menüje is elkezdett akadozni. Valahogy nem volt szimpatikus.Igazából vennék kifejezetten média lejátszót, csak ez nem ilyen egyszerű. Mindegyiknek van valami baja. Nincs olyan támogatás egyik mögött sem, mint a Kodi mögött.
Utánajárok az rpi2-nek.
-
t256
őstag
A Kodi főmenójére gondolok, ahol ki tudom választani mit szeretnék. Videos/Music/System/stb.
Találtam egy külföldi fórumot, ahol kivesézték már a problémát.Tehát nem egyedi a probléma, ahogy írtad Kodi bug. Részben van megoldás. A video acceleration beállításoknál ki kell kapcsolni az amcodecet. A lejátszás teljesítménye elvileg romlik. Ezt még nem volt időm kipróbálni tüzetesebben. Egy 1080P videóba belenéztem, az simán ment.
Egy másik megoldás egy add-on. XBMC unpause jumpback a neve. A videó folytatásakor visszateker 1 másodpercet.
Harmadik megoldás pedig a Kodi eltávolítása és az SPMC telepítése. Az SPMC egy Kodi spinoff. Koying készítette, aki az egyik tagja az XBMC csapatnak.
-
t256
őstag
Végül megvettem az MXIII-mat (Amlogic S802).
KODI szépen játszik mindent, még a telefonommal is sikerült összehangolnom, hogy távirányítóként használjam.Csupán két problémám van vele.
Első: Ha megállítok egy filmet (pause) majd elindítom, akkor a hang megy tovább, viszont a kép nem indul el. Csak akkor megy tovább, ha beletekerek.
Második: Szeret lefagyni, amikor a főmenüt böngészem.
Ezekre a problémákra van megoldás? Frissítés esetleg?
-
t256
őstag
válasz
Arolotifar
üzenetére
Kösz a tippet. ez az OE/KODI kombó tetszik.
A két változat közül melyiket érdemes venni? Cortex A9-cel szerelt változat, vagy az olcsóbb Amlogic S802-őt.Utóbbi van készleten, így mondjuk könnyebb dönteni.
-
t256
őstag
válasz
Arolotifar
üzenetére
Ki tudod fejteni azt a pár apróságot?

HD MKV tartalmakat játszanék le vele LCD tévén.Az openELEC/Kodi kombót Raspberry Pi-re szokták telepíteni, nem? Ez működik MXIII-mal is? Ilyenkor az Android törlésre kerül? A droid nem fontos nekem. Csak médialejátszásra használnám a kütyüt.
-
t256
őstag
Valaki használ MXIII-g vagy BFS 4K lejátszót?
A megbízhatóságára lennék kíváncsi. Lévén, hogy androidos és kínai. Tapasztalható belassulás, úgy mint az okos telefonoknál? -
t256
őstag
válasz
lajthabalazs
üzenetére
Szia!
Az MXIII-mal szemezek én is egy ideje. Itthon Náluk kapható. Van leírás is nézd meg, írja a kimeneteket is.
Én csak a kínai származása miatt kételkedem benne. Egyáltalán milyen márka ez?
A BFS 4KM is szimpatikus, de tényleg csak Alin van, de már 20ezer Forint alatt.
-
t256
őstag
Sziasztok!
Média lejátszót szeretnék venni és valahogy rábukkantam erre a topikra.
30000 Forintom van lejátszóra, tehát sokat nem szánok rá.A lényeg, hogy USB HDD-ről játszon le MKV fájlokat, akár FLAC hanggal. Tökéletes feliratkezelést is elvárok.
Jelenleg a tévém beépített lejátszóját használom. Sokszor futok bele, abba, hogy nem jelenít meg feliratot vagy hangot nem játszik le, mert nem támogatja a FLAC (HD) hangot.Gondolom a téma nevében található KODI app fogja ezt megvalósítani.
Eddig két lejátszót találtam:
MXIII-G
Himedia Q5 (Ez ugyan több, mint a keretem, de sok jót olvastam róla itt a fórumon)
Új hozzászólás Aktív témák
- SONY (XR65A95L) 165CM 4K 120HZ SMART PRÉMIUM OLED TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE98QN90FATXZT) 250CM NEO-QLED 165HZ 2025 CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE85QN990FTXZU) 215CM 8K 240HZ NEO Q-LED VISION AI CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation 5 Pro /// Boltból, Számlával és 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest