- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- iPhone topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
t256
őstag
válasz
vadasz1974 #483 üzenetére
Konkrétan milyen androidos kütyü?
-
t256
őstag
válasz
Arolotifar #373 üzenetére
Mert nem volt készleten
Sima MXIII pedig volt, megrendeltem és már mentem is érte. Nem akartam már sokáig húzni a vásárlást. -
t256
őstag
válasz
Arolotifar #369 üzenetére
Nem, nem. Sima MXIII (Amlogic S802). Android 4.4 OS és Kodi 15.2.
Csinált furcsa dolgokat, például lefagyott a Kodi, az Android menüje is elkezdett akadozni. Valahogy nem volt szimpatikus.Igazából vennék kifejezetten média lejátszót, csak ez nem ilyen egyszerű. Mindegyiknek van valami baja. Nincs olyan támogatás egyik mögött sem, mint a Kodi mögött.
Utánajárok az rpi2-nek.
-
t256
őstag
A Kodi főmenójére gondolok, ahol ki tudom választani mit szeretnék. Videos/Music/System/stb.
Találtam egy külföldi fórumot, ahol kivesézték már a problémát.Tehát nem egyedi a probléma, ahogy írtad Kodi bug. Részben van megoldás. A video acceleration beállításoknál ki kell kapcsolni az amcodecet. A lejátszás teljesítménye elvileg romlik. Ezt még nem volt időm kipróbálni tüzetesebben. Egy 1080P videóba belenéztem, az simán ment.
Egy másik megoldás egy add-on. XBMC unpause jumpback a neve. A videó folytatásakor visszateker 1 másodpercet.
Harmadik megoldás pedig a Kodi eltávolítása és az SPMC telepítése. Az SPMC egy Kodi spinoff. Koying készítette, aki az egyik tagja az XBMC csapatnak.
-
t256
őstag
Végül megvettem az MXIII-mat (Amlogic S802).
KODI szépen játszik mindent, még a telefonommal is sikerült összehangolnom, hogy távirányítóként használjam.Csupán két problémám van vele.
Első: Ha megállítok egy filmet (pause) majd elindítom, akkor a hang megy tovább, viszont a kép nem indul el. Csak akkor megy tovább, ha beletekerek.
Második: Szeret lefagyni, amikor a főmenüt böngészem.
Ezekre a problémákra van megoldás? Frissítés esetleg?
-
t256
őstag
válasz
Arolotifar #351 üzenetére
Kösz a tippet. ez az OE/KODI kombó tetszik.
A két változat közül melyiket érdemes venni? Cortex A9-cel szerelt változat, vagy az olcsóbb Amlogic S802-őt.Utóbbi van készleten, így mondjuk könnyebb dönteni.
-
t256
őstag
válasz
Arolotifar #349 üzenetére
Ki tudod fejteni azt a pár apróságot?
HD MKV tartalmakat játszanék le vele LCD tévén.Az openELEC/Kodi kombót Raspberry Pi-re szokták telepíteni, nem? Ez működik MXIII-mal is? Ilyenkor az Android törlésre kerül? A droid nem fontos nekem. Csak médialejátszásra használnám a kütyüt.
-
t256
őstag
Valaki használ MXIII-g vagy BFS 4K lejátszót?
A megbízhatóságára lennék kíváncsi. Lévén, hogy androidos és kínai. Tapasztalható belassulás, úgy mint az okos telefonoknál? -
t256
őstag
válasz
lajthabalazs #339 üzenetére
Szia!
Az MXIII-mal szemezek én is egy ideje. Itthon Náluk kapható. Van leírás is nézd meg, írja a kimeneteket is.
Én csak a kínai származása miatt kételkedem benne. Egyáltalán milyen márka ez?A BFS 4KM is szimpatikus, de tényleg csak Alin van, de már 20ezer Forint alatt.
-
t256
őstag
Sziasztok!
Média lejátszót szeretnék venni és valahogy rábukkantam erre a topikra.
30000 Forintom van lejátszóra, tehát sokat nem szánok rá.A lényeg, hogy USB HDD-ről játszon le MKV fájlokat, akár FLAC hanggal. Tökéletes feliratkezelést is elvárok.
Jelenleg a tévém beépített lejátszóját használom. Sokszor futok bele, abba, hogy nem jelenít meg feliratot vagy hangot nem játszik le, mert nem támogatja a FLAC (HD) hangot.Gondolom a téma nevében található KODI app fogja ezt megvalósítani.
Eddig két lejátszót találtam:
MXIII-G
Himedia Q5 (Ez ugyan több, mint a keretem, de sok jót olvastam róla itt a fórumon)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Energiaital topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Gyúrósok ide!
- Apple MacBook
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Revolut
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest