- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Svédország #293 üzenetére
ezt találtam egy fórumon, mint esetleges megoldást:
1 - system > settings > Add-ons - > Install from zip file - > Root filesystem - > mnt - > sda1
2 - system > file manager > Add source > Browse > Root filesystem - > mnt - > sda1
/mnt/sda1
Enter a name for this media Sourcerészletesebben:
"go into XBMC home screen. Go along to System OK - down to sub menu Settings OK - scroll down to Add-ons OK - down to Install from zip file OK - scroll down to Root File system OK - down to mnt OK - usb-storage OK - USB DISK 0 OK- then you should see ur HDD OK.Similar procedure ie XBMC home screen. Go along to System OK - down to File Manger OK - then follow the procedure outlined above until it gives u the option to mount ur HDD."
ill még:
"System -> File Manager -> Add Source
Browse to Root File System -> /storage -> /external_storage -> /hdx"bár ha már sysinfo alatt se látszik a device, lehet nem lehet betallózni se :/
nem sok ötletem van ... -
headhunter
addikt
válasz
Svédország #293 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Vadiúj SSD-k!
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest