- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Voice24
őstag
Egy kis segítséget kérek!
Ugye beintegráltam a kodi-ba az mxplayert. Most kicsit visszafelé kellene "fejlesztenem", azt kellene megoldani, hogy zenelejátszásnál ne indítsa el az mxplayert. Gondolom, abban az xml fájlban kellene módosítani valamit, de pontosan nem tudom, hogy mihez nyúljak.
Nem lenne gond az mxplayerrel, mert az is lejátssza a zenéket, de valamiért nem igazán tudom megtalálni, hogyan tudnék a fájlok között váltogatni. Hálózati mappákról van szó persze. Most azt csinálja, hogy megnyitok egy mp3-at, elindul az mxplayer, de ott nem tudok másikra léptetni, ki kellene belőle lépnem, de nem enged, ha rákkatintok a felugró ablakban az ok gombra, egy másik zenét kezd el játszani, de persze nem azt, amit én szeretnék, és ki sem tudok onnan lépni, csak magából a teljes kodi-ból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- AliExpress tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest