- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GregorG6
újonc
válasz
Mooka-Miki #5381 üzenetére
EZ AZ! Ott van a mappában a huncut. Azt hittem ez valami kisegítő cucc. Szóval megvan a hiba! Máris nézem a linket. Köszi szépen!
-
GregorG6
újonc
Sziasztok! Én még viszonylag új vagyok. Úgy 2 éve töltöttem le először a játékot, és nagyon beleszerettem. Azonban fél évvel később meghalt a gép, és azóta nem volt lehetőségem játszani, egészen mostanáig.
De úgy néz ki, pechem van. Letöltöttem a honlapról a játékot, és a "Setup"-ot megnyitva, sikeresen telepítettem a cél mappába, Viszont mikor a "Launcher"-t megnyitom, és bejelentkezem, az "Initializing" után az "Installing" nem megy. Downloading 0% több órán keresztül, és nem értem mi a gond. A géppel teljesen kompatibilis, és a foglalt területtel sincs gond, többször ellenőriztem. Sajnos se angol, se informatikai tudással nem rendelkezem, így nem igazán tudom, mit kéne tennem? Tudtok segíteni valahogy? Nagyon örülnék neki, ha újra láthatnám régi karakteremet. Imádok mindent ami SW, és sajnálnám kihagyni a Régi Köztársaság legendáit. Előre is köszönöm! Geri.
Új hozzászólás Aktív témák
- TV antenna és jelerősítés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AliExpress tapasztalatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Goddess of Victory: Nikke
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest