- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Légies iPhone halvány színei
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6111 üzenetére
Én sem steamest szoktam kapni.
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6109 üzenetére
Igen.Ha még sub vagy akkor látni fogo,de kapsz mailt is arról hogy meghosszabbítva.
-
Hegyirabló
veterán
válasz
Hegyirabló #6107 üzenetére
Aha! Eztet találtam a SWTOR-hoz tartozó e-mail fiókomban, EA támogatás küldte:
!!!IMPORTANT!!!
SWTOR Support cannot manage or edit subscriptions which were purchased via Steam. This subscription bought through Steam will still not work, after the renewal, but money can be withdrawn from your account. Therefore, it is essential to end the subscription on Steam. After your Subscription has ended, and you were moved back to a preferred account status, you can try again to buy a subscription. The best way is via our SWTOR.com website, as this is the only way, we from Support, can help you with the best and without all this extra efforts.Ezzel azt hiszem el is dőlt a dolog.
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6105 üzenetére
Hát ebben nemtudok tanácsot adni.
Nekem steames gamecard megy.
Swtor.com régen nem ment nekem.
Kártyámat sem fogadta el meg egyebek.
De Cartel coint tudtam venni,az ment. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6103 üzenetére
Ki lehet kapcsolni.
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6100 üzenetére
Ha a küldetéseknél mindig a light side vagyis világos oldali lehetőséget választod akkor nőnie kell.
Még nagyon a sztorid elején tartasz,a class sztori ad light side pontokat, a mellék küldik nem igazán.
Egyébként nekem azért van olyan eszetlen sok mert nagyon sokat voltam FP-n.
Van olyan FP ami sok pontot ad.
Bár régóta játszom,de például azt nem tudom egyik másik FP-n miért kapok több pontot,van amikor 100 pont egy döntés van amikor 150.
Bár lehet hogy valaki benyomott valami boostert,amit én már elfelejtettem,mert likas az agyam mint a szita. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6098 üzenetére
Taris is kis szintű,de ott le szinteznek téged is,bár ha birodalmi vagy akkor taris nagy.
Birodalmi oldalon 32-36 szintű.
Köztársasági oldalon 16-20 szintű. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6095 üzenetére
Mert az kezdőbolygó.
1-10 szintű.
Ott kezdenek a csempészek és a trooperek.
Olyan kicsik és gyöngék a küldik hogy neked nem is látszódtak.
Na meg a legtöbb csempésznek és troopernek van. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6091 üzenetére
Negyvenháromra szerintem nincs gear.De a megfelelő bolygón van valószűleg 44 vagy 42-es szintű vendor.Nála lehet venni ezt azt,vagy pedig adapted gear-be raksz 44-es modokat amit árulnak a flottán.
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6089 üzenetére
Hanyas szintű vagy?
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6086 üzenetére
Az csak egy kis rövid küldetés.
Old mantrell a csempészek és a trooperek kezdőbolygója.
De van ott két könnyű datacron. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6083 üzenetére
Ha steam-es a kliensed akkor próbálj meg egy javítást.
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6081 üzenetére
Nem tudom mi lehet a gond.
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6079 üzenetére
Mountot tudsz venni mount vendornál.Azt hiszem a flottán is van.
De a szezon jutalmak közt is van.Már a legelső szezon szintért kaptál egy mountot.
Keresd meg a táskádban vagy az ability-k közt a mount fülön. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6076 üzenetére
Azt archeology-val lehet szerezni,de ha elmész a trade skill vendorhoz ő is ad el neked.
Mivel ez kis szintű item így nagyon olcsó.
Keres egy crew skill vendort,nar shaddán a bazárban van az alsó szinten,az óriási hutt szobor környékén ahol a pisi színű medence is van.
A játékosok általában azzal poénkodnak hogy azért sárga a medence és a szökőkút mert egyesek ott könnyítettek magukon.
Múltkor a főzős event miatt sokat voltam ott,pár idióta vagy félóráig azon pörgött hogy vajon milyen fajból származó egyének könnyítettek magukon a szökőkútnál. -
L3zl13
nagyúr
válasz
Hegyirabló #6068 üzenetére
Nálam is szokásos teljesítményt nyújt, szóval nem hiszem, hogy szerver oldali gond lenne.
A jobb alsó sarokban lévő server lag jelző mit mutat?
Vagy esetleg megpróbálhatod újraellenőrizetni a fájlokat a telepítővel.
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6070 üzenetére
Akkor tényleg nem tudom.
Nekem world boss harcon sem volt gond,pedig voltunk vagy 40-en.Mert volt köztársasági és birodalmi csapat is rá. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6068 üzenetére
Fura.
Nem nagy a pinged? -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6066 üzenetére
Nem tudom,nekem nem volt semmi gond,pedig dantuinon sokan vannak.
Kalózokkal buliztam én is.
Kellenek azok a tök ültetvények a tatuini farmomra.
Tatuini sivatagi kecóból farmot csinálok,sok füvel fával bokorral,de most a kalóz eventen szerzek tök ültetvényt is.
Az a baj hogy most nincs annyi időm játszani,ha még mindig annyira ráérnék akkor tolnám vagy három karival hogy jobban haladjak,de így csak egy karira van időm. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6064 üzenetére
Nem spoiler,mert nem tudom mi állt a cetlin.
A barlang és az odú meg nem hiszom hogy spoiler lenne.
Mondjuk engem is érdekelne vajon mi lehetett a cetlin,vagy mit keres egy hulla a kertemben. -
L3zl13
nagyúr
válasz
Hegyirabló #6057 üzenetére
-
L3zl13
nagyúr
válasz
Hegyirabló #6052 üzenetére
Sztori mód FP-kben szerintem meg sem lehet halni ellenféltől, csak ha van valamilyen sure kill játék mechanika amit nem követsz.
Pl Foundryban ha nem állítod le HK upgradjét.Az a robi nagyon tápos és mivel tank, téged alig ütnek az ellenfelek.
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6052 üzenetére
Akkor az sztori mód volt.
Sztori mód kicsit egyszerűbb.
Van veteran fokozat is,sőt ha 80-as lesz olyan nehéz fokozat is hogy attú még a rusnya magdi is elnémulna.
Viszont sztori módban hamarabb esik szerintem strongholdba dísz. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6050 üzenetére
Esseless?
Az négyfős flashpoint.
Talán 10-es szinttől elérhető,de a loot igazodik szintedhez.
Mindegy hogy hova mész,a loot ugyanaz,kb 5-10 szintenként változik a loot szett.
Legszebb a Yavin szett szerintem,az valamikor 60-as vagy 65-ös szinten van.
Legalább is a yavin targeter vagy mi a szösz nagyon szíp. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6048 üzenetére
Igazából nem teljesen ruhátlanok,mert olyan az Sw ToR.ban szerintem nincs,ha nincs ruhájuk akkor alsóban vannak.
De az hogy a társak cucca eltűnt az már cinkes,elugrottam heroicba csempésszel és a wukinál nincs fegyver.Ott jöttem rá harc közben,olyan szép cifra szavak hagyták el a számat. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6042 üzenetére
Meg akartam nézni a jedi knight karimnál a robit hogy megmutassam régen milyen cuccok voltak rajta,de eltűnt róla minden,csak a fura fegyója maradt meg.
Táskában sincsenek az ősrégi robot alkatrészek.
Egyébként vicces de a nagyon régi karikra belogolva több régi társ is elég alul van öltözve.
Csempész karimra belogoltam és a hajóján a legénység alsóneműben grasszál.
Jó pár éve nem játszottam vele az fix,na de hova lett a legénység felszerelése?
A wukinak még fegyvere sincs. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6039 üzenetére
Nézd ez régen nagyon nem így volt,a játék nehezebb volt.
A társakat legalább négy szintenként újra kellett cuccolni.
Akkor még a modok sem úgy voltak mint most,igaz jobb modokat lehetett szerezni,kéket a mostani ződ helyett.
De például jedi lovaggal a robot társnak alkatrészt szerezni úgy emlékszem tök feszkó volt,vagy csak kezdő voltam és nem értettem hozzá.
Egyébként mindegyik osztály valamelyik Star wars karakterről lett mintázva.
A csempész például elég erősen Han Solo,a sztorijában is találsz erősen hasonló dolgokat.Például ha a csempészed pasi akkor egy hercegnővel is összejöhet és megkérheti a kezét.Vajon honnan ismerős. -
L3zl13
nagyúr
válasz
Hegyirabló #6039 üzenetére
Eredetileg induláskor a társak cuccait ugyanúgy fejleszteni kellett, meg úgy általában minden egy kicsit életszerűbb és ezáltal kényelmetlenebb volt.
Pl nem volt quick travel, csak taxi. Vagy ami volt quicktravel annak hosszú CD-je volt.
Vagy pl, szintlépés után vissza kellet menned a trainerhez, hogy megtanuld az új képességeket ill fejleszd a meglévőket.
Aztán az évek során, gondolom a casual játékosok kedvéért mindent leegyszerűsítettek. Ez valahol jó, de valahol veszített is a varázsából.Emlékszem hogy adogattam át a cuccokat a társaimnak ahogy szereztem jobbat belőle. Persze nem mindegyik társam tudta használni az én cuccaimat. Robot társaknak pl külön robot páncélzatuk volt stb.
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6036 üzenetére
Nem.
A társad nem kap az itemekből statot.
Ha netalán női társad van és rá aggatsz egy sztriptíz táncos ruhát,az ugyan olyan jó mintha talpig szuper tápos páncélt raknál rá.
Régen a társak ruháját fejleszteni kellett és számított a stat,az armor típusa.
Plusz a társak vagy hílerek voltak vagy tankok vagy dps-ek,nem az összes egyben.
Pár kieggel ezelőtt azonban ezt kivették,többé nem számít a gear,bár ha nem adsz neki fegyvert nem tudja használnia fegyveres képességeit.
Mostmár az számít hogy mennyire vagy vele jóban.
Attól erősebb hogy magasabb a befojásod.
Eternal sztoriban vannak olyan helyek amihez minimum 20-as barátság kell,de inkább 30.Gemini nevű csaj a leg szemetebb a játékban.Jó erős társ nélkül reggelire is kevés vagy neki.
Bár jedi lovaggal az alap sztori vége is eléggé b+ kategória.Ó látom közben válaszoltak,csak sokáig körmöltem.
-
L3zl13
nagyúr
válasz
Hegyirabló #6036 üzenetére
Nem, ha egy tárgy fölé ész az egérrel szokta is írni a popupban, hogy a társaknál a felszerelés csak a kinézetet befolyásolja.
Arra kell csak ügyelni, hogy legyen náluk fegyver (mindegy milyen szintű) mert anélkül nem tudják használni a képességeik egy részét, de azon kívül akár meztelenek is lehetnek.
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6034 üzenetére
Ha kapsz ilyen dobozt és kinyitod,de a benne levő jutalmat egyből nem veszed ki,akkor utána az az ablak bármikor előhúzható a cartel market menüben.
Pedig azokban a dobozokban sok sok milliós,vagy töbszáz milliós cuccok is lehetnek.
Ezek a jutalom dobozok mind fizetős dobozok,a bennük található item pedig cartel market-es ruha szett,mount vagy egyéb dolog.Mint például strongholdba való berendezés.
Nézd meg a legközelebbi vendornál a buy back menüt,hátha ott van valamelyik dobozod.A ritka és értékes dolgok elég sokáig vissza vásárolhatók.
Bár ládát még nem adtam el,de a 80-as gear-t véletlen igen. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6032 üzenetére
Hát a season.
Az event,vagyis esemény.
Én így állok vele.
Balra a jutalmak és ahol most állok,jobbra egy két item ami esett a dobozokból és még nem vettem ki.
Hogy miért nem?Mert lusta vagyok.
Ez a collections fül,láthatod az a dolog amit cartel coinból unlkockoltam accountra azoknál alul csak ládika ikon van,vagyis mehet a táskába bármelyik karimnak,amelyiknél a láda mellett van egy kis cartel coin-os jel az még nincs unlockolva a többi karinak,ezeket mindet a seasonból kaptam. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6030 üzenetére
Tedd el későbbre.
Én is tartogatom,az eventen ugyanis kapsz olyan itemeket amiket unlockolhatsz az accountodra CC-ért.Az unlockolt cuccaid külön fülön vannak. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6028 üzenetére
Kapsz belőle cartel marketes dobozokat és cartel coin-t is,na és szuper jó fegyvereket.
Legacy wide-ok.
Na meg robot fejlesztő vackokat.
Kapsz olyan tokeneket amitől a robotcsajszi akit kaptál erősebb lesz.
Azokat úgy kell neki oda adni ajándékként.
Le hívod és a tokenre kattintasz. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6026 üzenetére
Igen,a season fül alatt is nézd meg.
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6024 üzenetére
Ha teszel bele modot megváltozik.
Season jutalmakat ki szoktad venni?
Mivel előfizető vagy hetente fixen jár 8 pont.Ha nem felejted elminden nap kivenni a napi jutalmat. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6021 üzenetére
Az ismétlődő küldiket hagyd a frászba,koncentrálj a class sztorira.
Ha túl nagy a szinted a bolygóhoz képest a bolygó küldijeit sem kell tolni,régen a szinteződés sokkal nehezebb volt,akkor még minden vacak küldi kellett mert különben a következő bolygóhoz kicsi voltál.
De már az alap sztoriban a fejlődés fel van gyorsítva hogy hamarabb elérd az aktuális kieget.
Ha elvégezted az alap sztorit,ne hogy a revan-t kezd el vagy az eternal-t,a revan nem is oylan nagy gubanc,de ha bele vágsz eternalba akkor lőttek a többi kiegnek.Már csak eternal marad meg.Bár tény hogy az eternal sztoriban nagyon erős.
Viszont vannak benne elég felemás döntések,nem könnyű ügy,mert vannak olyan fordulatok a sztoriban amikor valakit sajnos nyakig a kakiban kell hagyni.A hutt és a revan utáni post küldiktől viszont a frász ap el,ziost szerintem egy istenverte elcseszett rész.
Ki is szoktam hagyni,mert a parókám is visítva menekül ha szóba hozom. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6021 üzenetére
Figy.
Ha van olyan kardod amibe lehet rakni modult,akkor vegyél a flottán párszáz creditért bele modot. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6019 üzenetére
De Vader kamuzott,mert ATM volt a páncélja elején.
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6017 üzenetére
Igen valamelyiknap küldtem.
Mert láttam kevés van. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6015 üzenetére
Az eheti season küldik nem nehezek,nekem kész is az összes.
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6010 üzenetére
Az eheti szezon egyik küldije hogy a lökött robot társsal ölj meg 100 ellenséget.
Jah és 25 ellenséget társ nélkül.
Kapd elő a furi robot csajt és hajrá.
Coruscanton öt perc volt kb. -
Plata
félisten
válasz
Nézd azon a fülön úgy tudsz unlockolni dolgokat hogy az adott osztály vagy class sztorit végigviszed és az összes társaddal minden dumát végignyomsz.
De a fontosabb dolgok a többi fülön vannak.
Az other fülön unlockolt dolgok minden karinak közösek.
Némelyik hülyeség,például a hajón lévő tréning egy baromság,mostmár tudom.
Character perks az adott karaktert turbózza.Csak azt vedd meg ami tényleg kell.
Ha egy faj-t elviszel 50-es szintre unlockolod a legacy-ba utána már olyan karit is csinálhatsz amit egyébként a játék nem enged most.
Például republic fajt sith-nek vagy sith faj-t republicnak.
-
L3zl13
nagyúr
válasz
Legacyból számodra jelenleg csak a Character Perks és a Global Unlocks/Other érdekes szerintem.
-
Plata
félisten
válasz
Az a class sztorira vonatkozik,ahhoz késznek kell lenni a sztori második és harmadik fejezetével.
A házzal még ne nagyon foglalkozz,kell hozzá rengeteg dísz.
Ha mázlija van az embernek flashpointon esik dísz,de eventen is lehet kapni.
Mostani főzőcskézős eventen vettem jó pár díszt.
De a flottán keresd meg a stronghold berendezés vendort,fejből nem jut eszembe a neve.
A tizedik évfordulós vendornál vegyél annyi ingyenes díszt amennyit csak tudsz.
A táskádba kerül de onnan kattintással aktiválod. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6008 üzenetére
Mit?
Mit ír ki mutasd meg?
Sajnos én ebben nem nagyon tudok segíteni,az én legacy-m már régen maximális szintű.
Egyébként ma vettem egy házat rishi-n,de ez cseszettül nagy át verés,ez nem is ház hanem egy brutális nagy állati hely,van benne arénától kezdve az anyám kínjáig minden,meg valami háromszintes kiképző terem is van benne ahola harcot lehet gyakorolni,sőt tartozik hozzá egy az égen lebegő valami is,még nem volt időm megnézni.De az valami űrhajó vagy állomás eszetlen magasan,a felhők felett és van benne pvp terület.
Az biztos hogy jól néz ki,de berendezni ezt ép ésszel lehetetlen.
Olyan mennyiségű berendezés kell bele hogy az para.Ha neki állnék rá menne egy napom az fix.
Viszont tartozik hozzá tengerpart úgy nézem.
Valahonnan szereznem kell nyugágyat. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #6001 üzenetére
Küld el az embereidet olyan cuccért mint amit kér.
Nem embercsempész.
inkább csak fúszer,ékszer,fegyver és néha műtárgy csempész,vagy ami éppen akad.
Han Solo szerű ügyeskedő. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5999 üzenetére
Ami nekem be jött a kereséseknél az a sith sorci vagy jedi sage,van egy képessége.
Valami teleportálás féleség.Az jól jön ha le esnél.
Alderaan-on igen magasan kell ügyeskedni néha,van hogy egy kötélen kell egy szakadék felett át menni,ha le esel szívás.De a teleportálás megmenthet,nem teleportálás a neve de nem vagyok játékban ésnem jut eszembe.Lényege hogy le teszel egy vackot a földre ahova vissza tudod magad teleportálni,zuhanásnál benyomod és meg vagy menekülve.
Na és akkor ne is beszéljün makeb-ről,az totális szivatás,fél napom ment rá csak egy datacronra.Ott már úgy szivatnak mint a franc. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5999 üzenetére
Én megcsináltam azt sima ember csempésszel.
Mert nekem az első karakterem egy csempész volt.
Úgy emlékszem. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5997 üzenetére
Nem,meg van annak a trükkje.
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5994 üzenetére
Ó az az idióta szezon robot.
Az ő küldetéseivel meg fogsz akadni.
Második vagy harmadik küldetése durva helyre küld,75-os aszteroida telepre.
80-ason sem túl jó hely.
Figyelj,a hajódon beszélj majd a robottal,bizonyára van egy rakás game tokened,váltsd be őket nála.
Minden héten csak x mennyiséget lehet,szóval ne felejtsd el. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5992 üzenetére
Nincs ott a listában?
N lenyomással?
Nem lehet hogy van valami küdletésed ami bezavar?
Néha van olyan küldi ami miatt nem lehet nálad társ. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5990 üzenetére
A 160 az lópikula.
Sokkal több az.
Főleg mivel minden kasztnak más a sztorija.
Így gyakorlatilag 8 alap sztori van.
Egyébként nar shadda előtt tarisra kellett volna menned,régen amikor még nem volt le szintezés Coruscant után taris jött.Utána nar shadda.De ma már mehetsz fordítva is.
Taris-on találsz majd ismerős dolgokat. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5987 üzenetére
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5987 üzenetére
Hogy ne lenne.
Növelik a karaktered vagyis a karaktereid statját.
Viszont érdemes minél nagyobb karival megszerezni őket.
"The Datacrons are Legacy-bound and it is best that you obtain them on your highest level character. This will allow you to pass through any combat-involving challenges."
[link] -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5984 üzenetére
Hogy hogy?
Azt hittem múltkor sikerült.
Egyébként fura,nekem két nappal a szokásos nap előtt jött meg a havi CC.
Általában 28-adikán jár le az előfizum és írja jóvá a következő hónapot meg a hozzá járó CC-t,de már tegnap jött a levél hogy 525 CC jóvá írva. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5982 üzenetére
Próbáld ki neked mi a jó.
Mi az ami neked be jön,lehet hogy te más stílussal tudsz boldogulni. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5980 üzenetére
Kis szintű vagy még ,olyan sok skill nincs.
Damage over time elég gyenge bizonyos osztályoknál,tudom hogy sith assasin-nál is olyan gáz hogy váltottam a direct hit-re és az meg jó volt.A játék legtahóbb és legszemetebb ellenségét is úgy szájon vágtam hogy csak nyekkent.Én is meg lepődtem,mert sith sorcival nehéz volt.Erre assasin meg úgy pofán rúgta hogy esélye sem volt.
A csempész-scoundrel karinál is veszett gyenge a damage over time,igaz ott a másik sem sokkal jobb.Scoundrel nekem nem igazán megy,a csempész-gunslinger már ok. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5976 üzenetére
Ó,most látom te nem sentinel hanem Guardian vagy.
Nézd nem vagyok nagy knight ismerő,mert a 80-as knight-em is igazából sith sorci.
De most van egy 39-es knight-em,szerintem válaszd a Focus discipline-t.
Úgy vettem észre a direct damage discipline sokkal jobb neki mint a damage over time. -
L3zl13
nagyúr
válasz
Hegyirabló #5976 üzenetére
Ez a második classhoz kell. Ne foglalkozz vele. Nem lesze tőle erősebb csak pl ha akarsz akkor váltogathatsz guardian meg sentinel között. Vagy akár sith sorcerer-t is felvehetsz második classnak.
-
L3zl13
nagyúr
válasz
Hegyirabló #5972 üzenetére
Legacy, sajnos nem emlékszem mikor válik elérhetővé, de ha emlékeznék nálam hogy volt, akkor sem biztos, hogy még ugyanúgy van.
Wikik sem egyértelműek. Az egyik azt mondja a kezdő bolygót kell befejezned, a másik meg hogy a Chapter 1-t.
Chapter 1,2,3... azt jelzi hol jársz a story küldikben. (lila)
Chapter 1 vége az Alderaan után van.Crafting skillből maximum 1 db lehet. Te esetedben ezek szerint ez az armstech. Mellé ha jól látom felvetted az archeologyt meg az investigationt. Sajnos az archeology nem az armstech-hez való alapanyagokat hozza. Vagy váltanod kéne archeology-ról scavengingre, vagy armstechről pl artifice-ra, hogy a crafting és a gyűjtögetős skill összeillő legyen.
Combat style az a második class, ahhoz be kell fejezned a chapter 3-t ha jól tudom, de amiről Plata korábban beszélt az a discipline váltás, szerintem.
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5972 üzenetére
Mi a szösz,miért kell act 2?
Nekem bármikor lehet combat style-t választani.
Csupán olyan helyre kell mennem ahol nyugi van,kocsma vagy a hajóm.
De ha ki van fejlesztve a harctéri váltás akkor az sem.
Craftnál csak egy craft skill értelmes,mert egy craft skillhez két begyüjtő skill kell.
Vagy alt karival begyüjtöd és a másikkal crtaftolsz belőle.
A legacy-hoz nem tudom miért kell act 2.
Szerintem menj nyugis helyre. -
L3zl13
nagyúr
válasz
Hegyirabló #5966 üzenetére
Ez melyik Heroicban van?
Sajnos nem nagyon tudom pontosan felmérni mennyire nehéz egy ellenfél a szinteden, mert hiába csökkenti le az én szintemet is ugyanúgy, de a képességek amiket magasabb szinten kaptam megmaradnak. Tehát később visszamenve az adott helyszínre könnyebb lesz még a szint korlátozással is.
Hasonló szintű karim pedig nincs jelenleg a Republic oldalon.Ami a többit illeti csak általános tanácsokat tudok mondani. Ha használ channeling képessége az ellenfél, akkor próbáld megszakítani. Ha használ AOE képességet állj ki belőle.
Használd a védekező képességeiedet amikor tudod, hogy megkönnyítsd a társad dolgát a gyógyításban. -
Raysen623
addikt
válasz
Hegyirabló #5968 üzenetére
A 3 féle harci stílus a régi talent ágak nevei már jó rég óta a játékban. Harcmodorodnak és játékstílusodnak megfelelőt fogod kiválasztani előbb-utóbb, vagy amit majd a szükség hoz.
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5968 üzenetére
Ez például a sith warrior sztori jutalma.
Legacy képességek sorban,smuggler,fejvadász,jedi sage,sith sorci,jedi knight,ügynök,trooper,sith warri.
Jedi knight lehet Guardian és Sentinel,azon belül még van 3-3 harci forma.
Sentinel csak dps vagyis sebzés osztó karakter lehet,de a Guardian az már lehet tank is.
Disciplines-nek nevezik a harci formákat,vagy mi a túró ez magyarul.Rá kell jönnöd hogy neked melyik teszik leginkább,melyik az ami neked megfelel. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5966 üzenetére
Egyik másik heroic szerintem elég nehéz,régebben ezekre csapatosan mentek,van olyan harc aminél bizony elő kell vennem a legacy képességeket.
Azokat ritkán használom mert nagyon erősek,de bizonyos harcoknál kénytelen vagyok.
Legacy képességeket akkor kapsz ha egy class sztoriját teljesíted.
Mivel nekem minden teljesítve van én harcban kapok +8 képességet ha igényt tartok rá.
Az egyik kedvencem a sith warri fojtása,csempésznek térsebző sebzése van,azt hiszem orbital strike,a fejvadász lángszórója is jó tömegoszlatásra.
Legacy képességek csak akkor hazsnálhatóak ha a társad veled van.
Heroic valami a neve.
Fejből sosem jut eszembe semmi.
Nem vagyok egy nagy knight játékos,de próbálj másik harcis tílust választani neki,három féle van.Ha sentinel a karid akkor is van három féle harci stílus. -
L3zl13
nagyúr
válasz
Hegyirabló #5946 üzenetére
Olyan bolygókon amit mind a két oldal játékosai közösen használnak vanak területek amelyek az egyik oldalhoz tartoznak, itt vannak pl küldi osztó NPC-k, medical droid akinél feltámadsz stb. Ezek a területek a másik oldal számára nem küldetés területek, és normál esetben semmi keresnivalód ott.
Ezeket a helyeket Guard droidok, ágyúk meg NPC-k védik akik ellen egyedül nincs esélyed.
A season-ban szokott lenni olyan feladat, hogy ilyenekből kell leölni 25-öt. Ilyenkor 10 fölötti csapatban szoktak odamenni a népek letámadni a bázist, tankkal, healerrel stb. Szóval az normális, hogy ezt a guard droidot nem tudod leölni.Normál ellenfeleket, amelyek nem 4+ fős csapatokhoz vannak méretezve meg kéne tudnod ölni egyedül a companionod támogatásával, ehhez viszont meg kell tanulnod használnod a classodat.
Pl én mikor visszatérem a játékba és előástam a sentinelemet, úgy szétkaptak a sima ellenfelek, hogy csak lestem mert teljesen átdolgozták a skillrendszert és ami maradt azt is elfelejtettem hogy kell használni.
Ha ez megvan, akkor egy Heroic 2+ küldi végén lévő champion, vagy más random champion ellenfél üthető kellene hogy legyen, bár vannak classok amive könnyebb egyedül menni.
Erre példa, hogy a guardianommal gondolkodás nélkül beugrom 5-6 ellenfél közé anélkül, hogy figyelnék a környezetre, míg a sentinelemmel már tervezgetni kell. Smugglerről nem is beszélve.Amennyire tudom nincs Nar Shaddaa-n olyan küldi amihez be kéne menned az ellenséges playerek bázisára, de vannak olyan területek amelyek több oldalról megközelíthetőek és emiatt lehet, hogy a map-en úgy néz ki mintha erre kéne menned.
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5960 üzenetére
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5958 üzenetére
Wiki biztos le van maradva pár kieggel.
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5956 üzenetére
Nem tudom ez melyik heroic,mert nar shaddán nem szoktam,vagy rohadt ritkán heroic-ot tolni,de elméletileg a heroic küldihez van egy kis ikon oldalt,ami egyből a tett helyszinére visz.
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5953 üzenetére
Mert ez nem sima gonosztevő.
Ez champion,egy fajta mini boss.
Plusz te a másik frakció bázisán akarsz át menni,azt extra erős őrök őrzik.
Nézd meg a köztársasági bázist védőket. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5951 üzenetére
A küldetésnél van egy gyorsutazási lehetőség,szerintem próbáld meg azzal.
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5948 üzenetére
Nem tudom,használtad a heroic küldi gyors utazását?
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5946 üzenetére
Mi az ördögöt kell ott csinálnod?
Az a hely birodalmi terület.
Ott azért olyan erősek mert azok a birodalmi őrök. -
L3zl13
nagyúr
válasz
Hegyirabló #5943 üzenetére
Ez egy Nar Shadaa-s heroic küldiben volt?
Szerintem megint a cuccait kellene felgyújtanod, hogy előjöjjön.
Ha esetleg nem menne, akkor resetelheted vagy abandonolhatod a küldit és ha akarod akkor újrakezded.
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5940 üzenetére
Addig nincs gond amíg több a light side pontod.
-
L3zl13
nagyúr
válasz
Hegyirabló #5937 üzenetére
Tudtommal nem lehet, bár van olyan karakterem aminél 0 dark side pontot ír, pedig van egy pár olyan döntés a játék során ahol még jó karakterrel is a dark side pontot adó döntés tűnik elfogadhatóbbnak.
Pl egy FP-n mikor el kell döntened, hogy egy fertőzött NPC-vel végzel-e, saját kérésének megfelelően, mielőtt még átváltozna szörnyeteggé. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5937 üzenetére
Én nem tudok róla.
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5933 üzenetére
Nem te készíted el,hanem a társaid.
Nézd meg a képet amit fel raktam az előbb.
Treek nekem épp készíti el a tárgyat.
Nem a karaktered készíti,mindig a társak. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5931 üzenetére
Egyszerű.az artifice-hez kell szerezni archeology-val és treasure huntingal alkatrészt.
Ha meg van a megfelelő szintű és számú alkatrész akkor elkészíted.
Én most épp 10-es szintű alapanyagot állítottam elő és 9-es szintű ruha festéket,mert kell a ruhámba fehér szinű festék.
A kék színű alsó nem az igazi. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5929 üzenetére
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5927 üzenetére
A craft alapanyagokból eszetlen sok van,minimum 200 darab inventory bővítés kellene hozzá.
Ehelyett bekerül a craft alapanyag tárolóba ami végtelen.
Az inventorydban a gyémánt ikon.
De nem minden kerül oda,a nagyon értékes cuccok a táskádba kerülnek,onnan küldheted be a craft tárólóba.
Az a küdletés amikor x percre elhúznak és hoznak valamit az begyüjtő küldetés. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5922 üzenetére
Jó pár magyar nevü NPC van.
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5919 üzenetére
Jedi consular első társa,mint neked a robi.
-
Geresics
addikt
válasz
Hegyirabló #5916 üzenetére
Én ewlhiszem.
A KOTOR első részét eddig 24-25 alkalommal nyomtam végig (mindenre is kíváncsi voltam)! Anno mikor elkezdtem vele játszani, még nem tudtam angolul, ezért fogtam egy angol-magyar kéziszótárt, és leültem a monitor elé. Konkrétan ott tanultam meg angolul, és ma már folyékonyan beszélem a nyelvet (a kiejtésemet a Microsoft Sam fejlesztette
), tárgyalok a munkám során angolul!
...jah, és miattatok (igen, konkrétan Ti miattatok!) megint elővettem, és elkezdtem éjjelente, mert annyit beszéltek itt az SWTOR-ról, hogy megjött a kedvem, de időm nincs sajna újra MMO-zni! -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5914 üzenetére
Artifice elég jó jedinek.
#5912Hegyirabló
Szerintem a sacred is rpg,bár sok benne a harc.
Nagyon szerettem,online is játszottam ismerősökkel.
Nekem leginkább az első tetszett a második is jó volt.
De harmadik már nem jött be. -
Raysen623
addikt
válasz
Hegyirabló #5906 üzenetére
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5910 üzenetére
Én játszottam,legtöbbet Morrowindel és Skyrimmel,Oblivion vacak volt.
ESO-ban érdekes volt visszamenni Morrowindre.
Bár teljesen más volt,hisz más időben játszódik. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5908 üzenetére
A talált kardot csak akkor ha a modokat ki lehet cserélni.
Figy mondok valamit próbáld ki az ESO-t.
Nagyon jó MMO,cseszettül nagyon rpg.
De elárulok egy titkot,olyan kicseszett bonyolult hogy nekem kb 15 évnyi MMO pályafutás után is sokk volt.
A skillek és craft fejlesztése olyan elmebeteg bonyolult hogy az már fáj.
Bár csodaszép és jó játék,de én feladtam,bár nagyon megszerettem és pár DLC-t is megvettem hozzá meg kieget.De az én egyszerű kazuár stílusomhoz ez sokk volt. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5906 üzenetére
Hát először is kell hogy fel vegyél 1 craft skillt,utána a hozzá tartozó begyüjtő skillt és a hozzávaló másik skillt.
Általában minden alap bolygón találsz craft trainert.Hogy épp merre az változó,Coruscanton a szenátus előtt a föld alatt,de a flottán egy helyen meg van mind,a crew skill részlegnél.
Utána bármikor nyomd meg a B betűt.
Na persze mindig menj el trainerhez új dolgokat tanuilni,kb 50 gyártó skill növekedésnél elkell menni,a küldetés és begyüjtő skill-el nem kell,mert csak 600-as skillnél lehet újat tanulni. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5892 üzenetére
Van guild-od?
Ha van guild-od akkor úgyis mindenért kapni fogsz conguest pontot.
Sőt season pontot is kapsz ha elérsz 200 ezer conquest pontot egy héten,de naponta is ha napi 25 ezret talán. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5890 üzenetére
Ha guild-ban vagy a guild heti mókája a guild invasion,három féle célpont lehet attól függően hogy mennyi aktív tag van.
A kicsi célpont ötszáz ezer conquest pont.
Ezt én egyedül megszoktam csinálni.
A guild-ok egymással versenyeznek.Aki a héten a legtöbb pontot szerzi azé lesz a bolygó egy ideig.Ha elmész egy bolygóra ki is írja melyik guild területe az.
Conquest pontot minden vacakért kapsz,100 ezer conquest pontért jutalom jár.Ha a guild-od eléri a heti szükséges pontot és te elérted a 100 ezer pontot a héten jutalmat kapsz. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5886 üzenetére
A karakterednek van bankfiókja.
Több is.
Character bank,legacy bank,guild bank K&H bank.
Na jó utcsó poén. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5883 üzenetére
Értem.
Én eddig csak a bankot tudtam bővíteni. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5881 üzenetére
Pénzt a hátizsákra?
Ezt nem teljesen értem. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5874 üzenetére
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5876 üzenetére
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5876 üzenetére
Nem hiszem.Én még nem jártam így.
Nyomd meg az N betűt.
Ott lesz a társak listája.
De ha megnyomod a B-t ott a craft és az elérhető társak listája.
Mint látod nálam dolgoznak,holnap új hét,talán lesz craftos season küldi,akkor el adhatom a craftolt vackaimat akár tízszeres áron is.
War supplies-t jól lehet eladni,kivéve az invasion-t,azt sosem adom el,de a hozzávalót igen.
Szeretnék egy kis lóvét keresni,mert vágyom valamire ami iszonyú drága,még a fele sincs meg az árának,de dolgozom az ügyön és várok egy jó craftos hétre,addig nem is adok el semmit. -
L3zl13
nagyúr
válasz
Hegyirabló #5862 üzenetére
Gold farmerek árulnak itemeket pénzért, de azok inkább cartel coinos cuccok.
Végülis, talán a credit nevezhető farmolható cuccnak. De mint Plata írta, elvileg tiltott.
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5874 üzenetére
A társak ott vannak a companion menüben.
Ott kell lenniük,onnan tudod visszahívni ha valamiért lelép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- Acer Predator Helios Neo 16 - 16"WQXGA IPS 165Hz - i9-14900HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest