Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ceia
őstag
válasz
Robokutya
üzenetére
Az előző verziókkal is volt ilyen probléma pl. frissítés után, majd javítják valamikor ezt is. Addig is próbáld meg azt, hogy távolítsad el CCleanerrel, és utána takarítsad ki a registryt is, majd tedd fel újra.

Nekem eddig semmi hiba, de XP van. (ha úgy sem jó, akkor talán egy korábbi verzió) -
ceia
őstag
Az első nekem is be volt kapcsolva, a többi nem. Kipróbálom ezekkel az opciókkal, köszi

Viszont a rendszerbe avatkozó dolgokat (filebox, skinek, tsr..) nem szeretem, mert erőforrásba kerülnek, és a stabilitást is csökkenthetik. Nekem stabil is az XP, és nem kell félévente újratelepítgetni. A mostani már 2 1/2 éve fent van és minden OK
-
ceia
őstag
Kösz a választ! De igen, nekem is kiírja, csak nem tudtam mit csinál..
Nem gondoltam volna, hogy egy rajzszög a "mindig felül" kapcsolója. Inkább arra gondoltam, talán a képernyőhöz szögezi az ablakot, és akkor nem mozdul el onnan - csak hát elmozdul, amint más és más felbontású videót indítok el eredeti méretben. Ezért nem értettem, hogy mire való..
Eddig ez az a legnagyobb hibája, amit tapasztaltam. Miért nem maradhat mindig középen az ablak?? Na meg pár nem működő szűrő.. ezeket leszámítva kiváló és szép a felülete is. Két lejátszót szemeltem ki kipróbálásra, a másik az OpenSubtitles Player, de azt még nem próbáltam. -
ceia
őstag
Valaki meg tudná mondani, hogy mi a csoda ez? Mire és hogy kell használni?

-
ceia
őstag
Bocsi, most kapcsolok, én már 10.-én töltöttem le, tehát ez már tiszta! Csak éppen leállásunk van a cégnél, és már azt sem tudom, hányadika van..
Mindegy, talán segít valakinek, aki abban az időben rakta fel és most látja..
(azért érdekes, tegnap még nem írta ki)Különben eddig nagyon bejön a lejátszó, a Jetaudioról váltottam. Az is jó volt, csak irgalmatlanul sokáig indult el még akkor is, ha már ment előtte. És dvd filmekről nem hajlandó képlopást készíteni

-
ceia
őstag
Tegnap telepítettem a KMPlayert és ma ezt írta ki:

Comodo tűzfalam van, Avira antivírus, és Malwarebytes Antimalware. Mindegyik friss, utóbbi kettővel csináltam többféle scant, és nem találtak semmit.. Amúgy minden letöltött exe-t le szoktam csekkolni a Virustotalon is mielőtt kipróbálnám, a KMPlayer telepítőjét is néztem.
Akkor ez most valami vicc?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- RAM topik
- World of Warships
- Milyen TV-t vegyek?
- E-book olvasók
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProDesk 600 G2 MT, DVD-RW , i5-6500 CPU félkonfig
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mindegy, talán segít valakinek, aki abban az időben rakta fel és most látja..