- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
Új hozzászólás Aktív témák
-
miche
csendes tag
Sziasztok!
Van egy gondom igazából nem hiszem, hogy a lejátszóval de kéne egy kis segítség. Xp-t használok, tegnap előtt dolgoztam a subtitle workshoppal minden rendben volt, de tegnap bekapcsoltam a gépet és már nem volt hajlandó megnyitni semmilyen feliratot vagy filmet, előjön egy hibaüzenet olyan windows live színű ablakban, hogy Program compatibility assistant, This program requires a missing windows codec. Ezt többször is be kell zárnom aztán a program lefagy és kénytelen vagyok drasztikus úton bezárni. Sőt, ugyanezt az üzenetet kaptam ha meg akartam nyitni egy filmet a gom playerrel, vagy a KMPlayerrel. Ráadásul a youtube-on a videók sem mentek, azt megoldottam egy shockwave újratelepítéssel, de ezt a videó dolgot sehogy nem tudom. Minden programot leszedtem és újra felraktam, de semmi. Futtattam vírusírtót, és kémprogram ellenőrzőt, egy-egy hibát talált, azt ki is javította. Még a Ccleanert is bevetettem, de úgyanúgy előjön az ablak. Van a gépen Ace Mega Codec is, azt is újra telepítettem, hátha, de semmi eredmény.
Az egyedüli program, ami hibaüzenet nélkül hajlandó bármit is csinálni a videókkal az a VLC player.
Tudtok segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cairn - Indulhat a hegymászás!
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i5-10310U - Garancia, Akció!
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus Evolveo 450W
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az egyedüli program, ami hibaüzenet nélkül hajlandó bármit is csinálni a videókkal az a VLC player.