- MIUI / HyperOS topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
Új hozzászólás Aktív témák
-
KO.zmahov
tag
Üdw mindenki!
Nem olvastam végig az egész totyikot, de azért remélem nem írok le haszontalan dolgot!
64bit-es Vista-t használok és rendszertelepítés után, az első dolgom a Total Commander Ultima Prime telepítése, amibe a legzsírosabb KMPlayer van integrálva!Mén nem volt szerencsém olyan média anyaghoz amit ne játszott volna, a netrádió/TV-t is beleértve. A YouTube-ról lekapott videókat is lejátsza! Az 1080p-s HD videóknál előfordult, hogy a kép nem volt szinkronba a hanggal, de ebben az esetben más lejátszók sem remekeltek! Legjobb tudomásom szerint a KMPlayer-ben van lehetőség az ilyen csúszások kiküszöbölésére -legalább is emlékeim szerint- (de ezt most nem keresem meg). Sokáig a Media Player Classic-ot dicsőítettem amíg meg nem ismertem a The KMPlayer-t!
Egyszerűen minden lejátszik még ha azt mondom neki '' gyere ki játszuk le'' azt is!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i7-8565U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei Watch Fit 3 Okosóra!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest