- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
(Darkwood)
őstag
Nagy piros pontot kérnék [imibogyo] PH! fórumtársnak, ezért az üzletért: [link]!
Korrekt, pontos és megbízható!
Köszönöm az üzletet!
-
(Darkwood)
őstag
Kérnék egy nagy piros pontot [gyuszmo1] PH! fórumtársnak, mert nagyon korrekt, megbízható és pontos volt! Hibátlan RAM-okat vettem Tőle!
A tétel: [link]!
Köszönöm a korrekt üzletet!
-
(Darkwood)
őstag
[SimonYana] PH! fórumtárs ismét bebizonyította, hogy mennyire korrekt és megbízható eladó, hisz nem kevés összeget utaltam neki és a [Gainward GTX 260] VGA hibátlanul és időben megérkezett!
Köszönöm Uram! -
(Darkwood)
őstag
válasz
Osama bin #24283 üzenetére
Beírod a google-be, hogy zsolesz010 és azon belül rákattintasz a zsolesz010 PROHARDVER! Tagra és utána ki tudod másolni. Miután belinkelted, a "link" szót kitöröd és beírod a nevét annak, akinek a pirosat kéred.
Ha továbbra se értenéd, akkor dobj egy privát üzenetet! -
(Darkwood)
őstag
Szeretnék egy piros pontot adni [ernestino] PH! fórumtársnak, ezért az üzletért: [link]!
-
(Darkwood)
őstag
Nagy piros pontot érdemel [N-vidi-A] PH! fórumtárs, ezért az üzletért: [link]. Ott volt a megbeszél helyen a megbeszélt időpontban! Korrekt volt ajánlom mindenki figyelmébe!
-
(Darkwood)
őstag
Piros pontot érdemel [tibispeed] PH! fórumtárs, mert korrekt volt - nem adta el másnak a HDD-t még jobb ajánlat esetén sem, mert nekem ígérte - és pontos volt.
Ajánlom mindenkinek!
Az üzlet pedig ez volt: [link]. -
(Darkwood)
őstag
Kérnék egy nagy piros pontot [Lord Dragon] PH! fórumtársnak, ezért az üzletért: [link]! Nagyon korrekt, megbízható ajánlom mindenkinek!
-
(Darkwood)
őstag
Szeretnék egy piros pontot adni [BandiT] PH! fórumtársnak, mert vettem tőle egy Zalman GS1000 házat, amit egy hétig félrerakott nekem! Sajnos linket nem tudok adni az üzletről, mert privátban egyezkedtünk!
-
(Darkwood)
őstag
Korrekt üzlettársnak bizonyult [Skullkid] PH! fórumtárs! Egy 9600XT AGP-s kártyát vettem Tőle, melyet postán küldött el. A csomagolás nagyon korrekt volt!
Jár a piros pont!
Az apróhirdetés topic-ja: [link]. -
(Darkwood)
őstag
Korrekt üzlettársnak bizonyult [KisApám] fórumtárs, így mindenképp jár neki a piros pont!
Az üzlet egyébként egy Zalman ZM-NC-1000-ról szólt, amit én adtam el neki. -
(Darkwood)
őstag
Akkor módosítanám a #16398-as hozzászólásomat: [Winner_hun] kolléga korrekt üzlettárs, mindenképp ajánlom mindenkinek! Az üzlet, amiről szó van: [link].
-
(Darkwood)
őstag
Piros pontot érdemel [Winner_hun] PH fórumtárs a korrekt üzletért!
Köszönöm! -
(Darkwood)
őstag
Piros pont jár [baliii] PH kollégának, aki megbízható, korrekt üzlettárs!
-
(Darkwood)
őstag
Piros pont jár [Symachus] PH-kollégának, mert korrekt volt és megbízható!
-
(Darkwood)
őstag
Nagy piros pont jár a korrekt és megbízható [Darth_Revan] PH-kollégának!
-
(Darkwood)
őstag
Piros pont jár [(baphomet)] PH kollégának, aki korrekt, és megbízható!
-
(Darkwood)
őstag
Nem mostanság vásároltam Tőlük, de jobb később, mint soha. Szóval piros pont jár [SimonYana], [John37] és [Jercsi] PH kollégáknak!
-
(Darkwood)
őstag
[Yetiod] Megbízható, korrekt!
-
(Darkwood)
őstag
[Mcmike] Megbízható, gyors, korrekt! Csak ajánlani tudom! Ott egy piros pötty!!!
Aktív témák
- Macbook Air M1 98%-os akksi, makulátlan állapot
- Lenovo T480S Touch (érintő képernyő) Intel Core i5-8350, 16Gb ddr4, 12 hónap garancia, áfás számla
- Lii Audio szélessávú hangsugárzó pár
- Lenovo T495S Touch (érintő képernyő) AMD Ryzen 5 Pro 3500U, 12 hónap garancia, áfás számla
- HP ZBook Studio 15" G8 - i9 / 1TB / 32GB / 4GB NVIDIA
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest