- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
VIBO
őstag
-
orkester
őstag
zoliboy95 közben megkapta érte a pirosat, mert privátban megküldte az üzlet linkjét.
-
keIdor
titán
Hali.
A gond csak az, hogy nem kaptam priviket, mivel már több hete szarakodik nálam az oldal. (nem tudom, hogy másnál milyen, nálam lassú és 10 esetből 6x nem jön be)
Mindenesetre én írtam neked egy privátot jó 1 hónapja, hogy haver nem tudja odaadni a ramokat, mert abból is szar az egyik és meg is egyeztünk régebben, hogy ha ez nem fog összejönni, akkor szivesen utalok, csak adj egy bankszámlaszámot, valamint egy címet. Nem jött válasz azóta se... Bár többen is jelezték az utobbi időben, hogy küldtek privit, miért nem válaszolok, de gyakran az enyém se ment el hozzájuk... pár hete kerestelek, de nem találtam olyan topicot, ahol aktív lennél. Most megint annyira be van halva az oldal, hogy az adatlapodat se tudom megnézni... küldj egy e-mail-t légyszíves, mert nem tudunk rendesen írni se már egymásnak itt. Így van PH! kedvence vagyok, eddig 50 emberrel biztosan üzleteltem már, egyiknek se volt még gondja velem, nem most fogom elkezdeni az átveréseket megnyugodhatsz... várom a mail-t.
Aktív témák
- EAFC 25
- Battlefield 6
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 4 Ciklus Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A) Éjfekete -3 év gari
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest