- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
X@b3e
addikt
1.hsz: "lehetőleg linkkel támogatva"
Én sem tudtam linkelni, mert privi alapján is több üzletet kötöttem, és a már érvénytelenített hirdetést nem találja a rendszer keresője, így utólag nem lehet megtalálni...
Ha ezeket nem veszitek figyelembe, akkor nem teljesen reális az itt kialakuló kép a fórumozókról.
Ezek szerint nekem is ezért lehet eggyel kevesebb jó pontom a keresőben, mint amennyit adtak -
Speed®
titán
Nem mintha érdekelne a pöttyös oldalatok, de..ha már adatbázist vezettek, milyen okból kifolyólag zárjátok ki a link nélküli értékeléseket? Maximálisan korrekt üzletpartner volt sagit, akit az előző posztomban is írtam, de a privát megkeresés miatt nincs számotokra látható nyom, mégis mit linkeljek?
Nekem egyébként tökéletesen megfelel, hogy itt a keresőben rákeresve olvasható az értékelésem, csak szeretnék egy állásfoglalást kapni, hogy legyen mire linkeljek, ha valamelyik partnerem rajtam keresné az oldalatokon nem megjelenő pozitívját..
Mellesleg aggályos picit, hogy miért kell lenyomozható legyen, hogy én mit\mikor\mennyiért vettem\adtam, ebbe belegondolt már valaki?
-
marsu
veterán
-
Füge007
senior tag
Szia!
Volna ezzel egykis problémám, mégpedig a következő. Valaki felrak egy hardvert, letárgyaljuk megveszem, küldi postán, eltelik egy kis idő, odaér hozzám. Lehet nem az az első, hogy beteszem gépbe, mert nincs időm. Eközben ő levesz, hiszen eladta. Mikorra adnám a jól megérdemelt pirospontot mert már látom , hogy minden OK. vele már nincs mit linkelnem.
Üdv!
-
bozont
veterán
Pontosítva arra gondoltam, hogy ha én egy bazárosnak adok piros pontot, akkor is linkeljem a topicját, ha nem írtam oda? Általában priviben beszélem le az üzletet (sokkal egyszerűbb, ha nem a topicban kell keresgélni mikor válaszolt a kérdésre/megrendelésre), azt meg nem linkelhetem be. Bocsi az off-ért, csak ez nem teljesen tiszta.
-
Morpheus
tag
hát ez tök jó, hogy ezen a héten volt 4 visszaértékelésem és ebből 1 sem volt érvényes
Persze amikor eladom az egész gépem, alkatrészenként akkor senki nem bír egy normális visszaértékelést készíteni....
Én meg mindenkit hibátlanul értékeltem... No kommentEz a rendszer így sajnos nagyon nem tetszik
Nagyon szomorú vagyok
Sajnos hangot kell adnom a véleményemnek és remélem ezért nem kapok büntetést, így is eléggé el vagyok kenődve... És pont az szív aki lelkiismeretesn visszaértékeli a másikat, én meg cserébe ZÉÉÉRÓÓÓ érvényes értékelés... Sííírok -
zsolesz010
senior tag
Ennyi idő alatt ne is várjátok el, hogy mindenki belefut az első hsz-be, vagy valamelyik értesítésetekbe/figyelmeztetésetekbe.
Az rendben van, hogy a topik címét átírtátok, és fel-feltűnik az információ a hozzászólásokban is, de 3-4 nap alatt esélytelen, hogy mindenki tudomást szerezzen róla.
El kellene olvasni, vagy legalább egy picit visszaolvasni Hiába ez a hangnem, ha sokan így sem futnak bele a (#15854)-be, a társaiba, és a topik módosított bevezetőjébe.
Értűnk mi az ILYEN abszolút korrekt tájékoztatásból is, ha összefutunk vele.
Ha már változtatás kellett, akkor gondolom a modkerben említett "türelmi időszak" nem csak pár napra vonatkozik."Mivel ph-s üzleteket értékelünk, feltételezem, hogy lesz hozzá hirdetés." @Foglalt név
(#15855) Pontosan erről (is) beszéltem a modkerben. Látok egy aláírást, egy bármilyen topikban elejtett hozzászólást, vagy volt egy korábbi üzletem esetleg majdnem-üzletem valakivel. Összehozunk egy adás-vételt priviben/telefonon/e-mail-ben és sehol egy bizonyíték.
Nem feltétlenül PH!-s hirdetés alapján megkötött üzleteket jönnek ide értékelni. Hanem PH!-s tagokkal megkötött üzleteket.
Mindezek ellenére nagyon jó gondolatnak tartom az újítást, és igyekszem is mindenről szorgalmasan linkelni, akár én adok pontot, akár én kapok pontot és a modkerben kell link-pótlást kérni.Cerebellum Még mindig a legkorrektebb. Erről nincs mit mondani.
Az ÚJ szabály miatt a hirdetés: 3 év garis Samsung F1 HDD-k Vigyétek ti is.
Kérnék neki egy pirospontot
-
Speed®
titán
Thx mindenkinek, igyekszem
Ami a szennyt illeti, itt egy újabb tag:
Poctar (senior tag..)
WebC@Met vettem tőle, ami elvileg 1.3MPes és 640ben@30FPS. Előreutalással, mert állítása szerint nem volt pénze elküldeni sem. Gondolván senior tag, simán megbíztam benne, csak annyit kötöttem ki, hogy bármi gixer lesz 3 napon belül, élhessek a visszavásárlási garanciával. Belegyezett (naná..), utaltam, postázott.
Átvétel után kibontás közben szembesültem a ténnyel, hogy a kamera sérült,a lencsevédő üveglapka kitört a helyéről. Ezt jeleztem neki rögtön, állítása szerint a postázás közben sérült meg, ezt még lenyeltem, mondván nem homokviharban lesz használva, nem para.
De ezután a feketeleves..a kamera nagy nehezen feltelült, indítom a saját szoftverét, beállítópanel, ->640x480. Totál szemcsés fakó kép@15FPS az eredmény. Ezt követően ezen tény javításán munkálkodva már párhuzamosan az úriemberrel is kommunikáltam (MSN), jeleztem neki, hogy ez így unf@sza. Szó szót követett, abban maradtunk hogy másnap megbeszéljük, fáradt, etc. Gondolom kitalálható, másnap már nem jött, emellett a telefonján sem lehetett már elérni. Többszörös megkeresések után (Privi, MSN üzenethagyás) majd két hét múlva, tegnap, reagált itt. Kértem hogy jöjjön MSNre. Más dologgal is tevékenykedtem, nem vettem észre mikor fellépett, de elérhető módban voltam, nem írt egy kukkot se. Egy idő után már untam a várakozást, megkerestem az aktív partnerek közt (észrevettem..) és írtam neki, hogy vagyok, de kerüljük a felesleges köröket, a történtek után azonnali hatállyal visszaküldöm a szarját, utalja vissza a pénzemet. Nem reagált, ezért még kifejtettem neki a véleményemet a korrektségéről és a következményekről, mindezt elküldtem neki privibe is, a mondókám végén a kéréssel, cselekedjen gerincesége szerint, várom a pénzemet.
Most este sikerült visszaírnia kb. kisregény terjedelemben, össze-vissza hülyeségeket beszélve,a végén a konkrét válasszal, használjam egészséggel amit vettem.
Picit felhúztam magam és ennek megfelelően felvilágosítottam a lehetőségeiről, miszerintis tudom a nevét/címét/telefonszámát/számlaszámát, döntse el mekkora bajban akar lenni. Nyitvahagytam számára a kiskaput hogy rendbetehesse a zűrt, kapott 3 napot(7köznapot), hogy teljesíthesse a fizetési kötelezettségét. Ha egy csöpp esze is van, élni fog ezzel, de a tényen nem változtat, sz@r ember.
Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Home server / házi szerver építése
- SSD kibeszélő
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Tőzsde és gazdaság
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k (2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- Samsung S24D590PL 24" FHD monitor
- 2022 MacBook Air 13" / M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Ezüst / Garancia!
- LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MSI Cubi NUC 1M-072BCZ - wifi6E - 16GB DDR5 / 500GB SSD Win11 Pro
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest