- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Aktív témák
-
Krissz22
senior tag
oliverda jogos, sajna ez nem ritka velem... hogy közbejön valami és kútba esik a bolt, de ezt ne soroljuk már a károkozás /átverés/ kategóriába.
Szerintem van helye itt például annak, ha valaki elmegy a találkára hiába és nem jön létre a biznisz, a másik fél miatt. Nemcsak, hogy úti költség, de idő is. Az idő meg pénz, mint tudjuk és ez károkozás.
Kérdés, hogy ezt tudják-e a felek megfelelően rendezni egymás között.
[Szerkesztve] -
Ferdzsoo
addikt
Mondjuk az szerintem genya dolog volt hogy ő is eladta, én nem tettem volna ilyet, hiába hibásan kapta, ergo semmivel nem jobb mint a másik. És ha meg tényleg kiskergar volt a lapra, és a garlevelet is megkapta, szerintem is neki kellett volna elintézni a gariztatást, ilyen esetben én sem foglalkoztam volna vele.
-
-zolee-
tag
Hát azért az sem megoldás, hogy korlátozzuk az újoncokat. Ha belegondolsz lehet, hogy valakit egyáltalán nem érdekel a PROHARDVER fórum része csak üzletelni jön ide és előfordulhat, hogy teljesen korekt az illető. Akkor ő hátránnyal induljon mert az apróhírdetéses hozzászólások csak 0,1 súlyozott HSZ-t érnek? Én is szinte azonnal üzletelni kezdtem és már vagy 20 elégedett ügyfelem van. Lassan haladtam a HSZ -ek gyűjtögetésével mert azért a fórum olyan terjedelmes, hogy bevallom néhány hétbe beletellt mire eligazodtam, megtaláltam a kedvenc témáiat és még így sem ismerem szerintem a fórum felét sem. Én inkább valamilyen személyazonosítás/hitelesítés bevezetését támogatnám a leginkább.
Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest