- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mobil flották
- Képeken a Samsung Galaxy A26
Aktív témák
-
-zolee-
tag
Hát azért az sem megoldás, hogy korlátozzuk az újoncokat. Ha belegondolsz lehet, hogy valakit egyáltalán nem érdekel a PROHARDVER fórum része csak üzletelni jön ide és előfordulhat, hogy teljesen korekt az illető. Akkor ő hátránnyal induljon mert az apróhírdetéses hozzászólások csak 0,1 súlyozott HSZ-t érnek? Én is szinte azonnal üzletelni kezdtem és már vagy 20 elégedett ügyfelem van. Lassan haladtam a HSZ -ek gyűjtögetésével mert azért a fórum olyan terjedelmes, hogy bevallom néhány hétbe beletellt mire eligazodtam, megtaláltam a kedvenc témáiat és még így sem ismerem szerintem a fórum felét sem. Én inkább valamilyen személyazonosítás/hitelesítés bevezetését támogatnám a leginkább.
''Könnyű fizikai munka --> Ólomlapátolás'' by Hypo!
-
Achill3uS
nagyúr
tény, hogy sokat beszél, de nekem nem volt gondom vele, egy E6600-at vett tőlem 1-2 hónapja, de mindig ő hívott nem az én számlám fogyott
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Ferdzsoo
addikt
EZ mindig is így volt a nagyvilágban, hiába 100 normál eset, senki nem fogja mondogatni, de elég 1 negatív és az úgy szárnyra kap mint más semmi....
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ferdzsoo
addikt
Mondjuk az szerintem genya dolog volt hogy ő is eladta, én nem tettem volna ilyet, hiába hibásan kapta, ergo semmivel nem jobb mint a másik. És ha meg tényleg kiskergar volt a lapra, és a garlevelet is megkapta, szerintem is neki kellett volna elintézni a gariztatást, ilyen esetben én sem foglalkoztam volna vele.
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Krissz22
senior tag
oliverda jogos, sajna ez nem ritka velem... hogy közbejön valami és kútba esik a bolt, de ezt ne soroljuk már a károkozás /átverés/ kategóriába.
Szerintem van helye itt például annak, ha valaki elmegy a találkára hiába és nem jön létre a biznisz, a másik fél miatt. Nemcsak, hogy úti költség, de idő is. Az idő meg pénz, mint tudjuk és ez károkozás.
Kérdés, hogy ezt tudják-e a felek megfelelően rendezni egymás között.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- HP EliteDesk 800 G2 SFF / USB 3.0 / i3-6100 - i5-6500 - i7-6700 / 4-64GB DDR4 / több db / 27% számla
- Intel Core i5 2400
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3080 AMP Holo 10GB GDDR6X eladó vagy kisebbre cserélhető
- ASRock AMD Radeon RX 6900 XT Phantom Gaming D 16GB GDDR6 OC eladó vagy kisebbre cserélhető
- Ps5 digitális verzió 1216b NEM SLIM makulátlan állapotban 1 év garival eladó!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest