- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nincs is jobb, mint a vasárnapi ebéd mellé egy kis fehérgalléros szenvedés illatát érezni. Mondtam már régebben is, ilyenkor látszik kinek a munkája mögött van tényleges tartalom és kié mögött nincs. Azoké hullik szét mindig és retteg állandóan minden másnap valami miatt. Már írták előttem is, ha te nem pötyögöd be a szaros szoftvert vagy nem töltöd ki a papírt aznapra, a kutyát nem fogja érdekelni, nem teremtesz lószart se alapvetően, addig más keze munkája nélkül éhendöglesz vagy nem lesz meg a segged alatt a kényelmi rendszer amit elvársz. Hát ez van, mégis világ ilyenné alakult, mégis a lufimunka az amit többszörösen fizetnek és ezek az emberek a legéletképtelenebbek. Én is tudom ugyanúgy mondani, hogy ha nem tetszik elvették a homeofficet vagy kidobtak egy AI miatt, húzzál továbbtanulni kétkezi munkát.
Na de húzom is a belem tovább dolgozni amiből 50 év múlva is ugyanolyan stabilan megleszek stresszmentesen, ti meg csak okoskodjatok, osszátok az észt ugyanúgy ahogy eddig aztán kalap szart se ér a sok mondóka a végére bármit hisztek. Ja és kérjetek alapjövedelmet, az mindig megy.Ha nem akarja a porszívó használati utasítása, hogy lábbal nyomjam le a vezeték feltekerő gombot, miért tervezik úgy lábbal legyen kényelmes használni?
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest