- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Redmi Turbo 4
- A középkategóriában erősít a Realme
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
knight42
újonc
Ha a covid alatt-után vették fel, akkor teljesen jogosan háborog. Akkor homeoffice volt.
Ha ezekután berántják az irodába, akkor az a magyar jog szerint munkáltató általi szerződésmódosítás lenne. Ha ezt Mo-n az alkalmazott nem fogadja el, akkor olyan mintha a munkáltató felmondana. Végkielégítés stb.
Az USA-ban félő hogy at-will alkalmazás van, ott megteheti a munkáltató, hogy azt mondja akkor "szevasz, be se gyere holnap, az utolsó csekkedet meg kipostázzuk".
Persze bizonyos pozícióban van az alkalmazottnak alkupozíciója. Hallottam olyanról aki egy ilyen gyere vissza az irodába felszólításra azt válaszolta, hogy ok, de az utazás ideje innentől beleszámít a munkaidőbe. És elfogadták neki, mert jó és nehezen pótolható munkaerő volt.
Amúgy az Amazon egy nagy k*cs*g, én az alkalmazottaknak szurkolok, remélem sikerrel járnak!
[ Szerkesztve ]
-
vm93hun
aktív tag
Bár leírták már előttem, de az nem a Távmunka/HO hibája, ha valaki félvállról veszi a rábízott feladatokat. Aki meg ezzel visszaél, azt igenis szankcionálni kell.
(Azért az az ügyfél sem százas, aki hónapokig hagyja, hogy megoldatlan maradjon egy probléma és ezt a rendszeres meetingeken - ha van/volt egyáltalán ilyen - nem tette korábban szóvá, amikor legalább közbe lehetett volna lépni)
[ Szerkesztve ]
Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
Apollyon
Korrektor
Azért nem mutatja meg, mert hazudik. Ha ilyen egyszerű dologban hazudnak, akkor miért is bízzon meg az ember a munkáltatóban? Akkor vállalja fel, hogy bocs, de nem akarunk home officet, és nem indokoljuk meg, hogy miért.
Ehelyett ilyen egyszerűen leellenőrizhető dologban kamuzni vérgáz.
Meg azt is tegyük hozzá, hogy itt usákiáról van szó, ahol a többség wc-re is V8-cal megy, és brutál dugók vannak a városokban. Nem csoda, hogy az emberek nem akarják elpazarolni az életüket a kocsiban ülve, a dugóban araszolgatva, vagy másik opció, menj vonattal, 2 óra az is, feltéve, ha van...#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
consono
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- BMW topik
- Half-Life 2
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest