Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Vivo megmutatta, egy vlogger kicsomagolta az X Fold2-t
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Tiszta Fortnite az a kép
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
válasz
Sirandrish #1 üzenetére
Nézd meg a videót, ott is kicsit stilizált karakterek vannak.
Live-Die-Respawn
-
Sirandrish
legenda
-
rottenbull
senior tag
Pegleg Brunhilda nagyon mozgekony.
-
markknight
addikt
Szerintem annyira nem erős IP a Horizon, hogy egy sikeres multiplayert elbírjon, számomra kb leggyengébb Sony exkluzív cím.
[ Szerkesztve ]
-
AxBattler
félisten
A második résszel bejövő új frakciók jó alapot adnának egy csapatalapú multihoz, szóval érthető az irány.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." Eladó: i5-7600, i7-7700, i3-10105, ASRock B560M-ITX/ac, Alföldi Bázis mosdó, IKEA Hemnes szekrény
-
Raysen623
addikt
válasz
markknight #7 üzenetére
Azért ezzel én óvatosabban fogalmaznék. Ez egy rohadt erős exkluzív címe Sanyinak, csak nekünk nem jön be annyira a játék. Az első részt nagyon hosszú idő alatt vittem végig, de ismerőseim le sem bírták tenni. Nekem a játék irányítás nem tetszett benne, mert darabos volt. A történet viszont nagyon is tetszett, és rendkívül egyedi volt, akárcsak a világa és atmoszférája.
#6nanocry: Na akkor megbékéltem. NCSoft tett már le pár jó MMO-t az asztalra, így nagyon nem aggódom. Köszi.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Elkezdték leszedegetni a videót mindenhonnan, szóval esélyes, hogy innen is eltűnik.
Live-Die-Respawn
-
Kotomicuki
senior tag
Megnézték a reakciókat és folytatják az útkeresést, vagy a munkát, majd meglátjuk.
#7markknight:
Hát, tucat-multinak én sem látom értelmét és az irányításban/harcban vannak olyan pontok, amik amúgy is alkalmatlanná teszik erre.
De stratégiaként még látnék benne fantáziát, esetlegesen kissé "viccesebb", nem vérkomoly formában, ami szélesebb rétegek számára tenné emészthetővé - igaz, ez meg szembe menne az eredeti narratívával.
A "leggyengébb Sony exkluzív cím"-mel nem tudok egyetérteni, legfeljebb az egyik leginkább szerencsétlen időpontban kiadottat szavaznám meg a 2. részének.A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!
-
markknight
addikt
válasz
Kotomicuki #11 üzenetére
Többször nekifutottam, de a felénél tovább soha nem jutottam az első résznek. Amennyire emlékszem a csapdák és a nyíl csak dísznek van a játékban, kb bottal mindenkit agyon lehet verni benne, ami amúgy nem akkora probléma de olyan töménytelen sok süket duma van benne NPC oldalról, hogy egy idő után tele lesz nálam a pohár :/ Pedig játszottam ám rengeteg japán játékkal, de valahogy ott nem zavartak az ilyenek. Szóval ezek miatt mondom róla, hogy leggyengébb, illetve barátaim/munkatársaim véleményére is adok, akik szintén nem elégedettek ezzel a címmel.
-
Daelion
őstag
válasz
markknight #12 üzenetére
Engem meg kb Horizon Zero az egyedüli PS exkluzív ami tényleg érdekel és várom is PC-re Forbidden Westet mert első részt imádtam.
Elkezdtem játszani szinte le se tudtam tenni pedig mostanság ezt egyre kevesebb játék éri el nálam.Sztori/világa tetszett nem is siettem át rajta hanem elolvastam mindent amit találtam.
'Botot' én alig használtam csak mellékesen, azért játék második felében meg vége fele már annyira nem alapoztam volna csak arra.
'meg én alapjáraton szeretem a bow-os karikat más játékokban is nem fogok csapdosni ha már van bow'
Van 1 haverom aki PS-en képes volt első részt 2x végig vinni platinára.
'bár neki annyira nem jött be a Forbidden West'
-
Sirandrish
legenda
válasz
markknight #12 üzenetére
Próbáld meg feljebb tekerni a nehézséget. Ott már lesz jelentősége a gyengeségeknek, bújkálásnak, a gyenge pontoknak, a páncéltörésnek, a csapdáknak, meg úgy mindennek
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
markknight
addikt
válasz
Sirandrish #14 üzenetére
Ok, jogos
-
-=V3rthil=-
őstag
válasz
markknight #7 üzenetére
Nekem a kedvenc Sony játékom, végigtoltam PS-en is és Steam Decken is, a kiegészítőt csak az utóbbin. Érdekes, hogy az irányítás nem jött be, nekem pont az tetszett leginkább a többi hasonlóhoz képest, valahogy nagyon kézre állt. A történet és az atmoszféra is nagyon bejött, bár nem olvasgattam el mindent. Nem tudom, hogy te hogy nyomtál le mindent csak a "bottal", abba nekem biztos beletörne a bicskám
hey-ho-let's-go
Új hozzászólás Aktív témák
gp A felvétel valamikor 2020. nyarán készült, természetesen nem prezentálja a végterméket.
- Yettel topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- TCL LCD és LED TV-k
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Házimozi haladó szinten
- OpenMediaVault
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Dell notebook topic
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest