- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=V3rthil=-
őstag
válasz
markknight #7 üzenetére
Nekem a kedvenc Sony játékom, végigtoltam PS-en is és Steam Decken is, a kiegészítőt csak az utóbbin. Érdekes, hogy az irányítás nem jött be, nekem pont az tetszett leginkább a többi hasonlóhoz képest, valahogy nagyon kézre állt. A történet és az atmoszféra is nagyon bejött, bár nem olvasgattam el mindent. Nem tudom, hogy te hogy nyomtál le mindent csak a "bottal", abba nekem biztos beletörne a bicskám
-
Sirandrish
legenda
válasz
markknight #12 üzenetére
Próbáld meg feljebb tekerni a nehézséget. Ott már lesz jelentősége a gyengeségeknek, bújkálásnak, a gyenge pontoknak, a páncéltörésnek, a csapdáknak, meg úgy mindennek
-
Daelion
őstag
válasz
markknight #12 üzenetére
Engem meg kb Horizon Zero az egyedüli PS exkluzív ami tényleg érdekel és várom is PC-re Forbidden Westet mert első részt imádtam.
Elkezdtem játszani szinte le se tudtam tenni pedig mostanság ezt egyre kevesebb játék éri el nálam.Sztori/világa tetszett nem is siettem át rajta hanem elolvastam mindent amit találtam.
'Botot' én alig használtam csak mellékesen, azért játék második felében meg vége fele már annyira nem alapoztam volna csak arra.
'meg én alapjáraton szeretem a bow-os karikat más játékokban is nem fogok csapdosni ha már van bow'
Van 1 haverom aki PS-en képes volt első részt 2x végig vinni platinára.
'bár neki annyira nem jött be a Forbidden West'
-
Raysen623
addikt
válasz
markknight #7 üzenetére
Azért ezzel én óvatosabban fogalmaznék. Ez egy rohadt erős exkluzív címe Sanyinak, csak nekünk nem jön be annyira a játék. Az első részt nagyon hosszú idő alatt vittem végig, de ismerőseim le sem bírták tenni. Nekem a játék irányítás nem tetszett benne, mert darabos volt. A történet viszont nagyon is tetszett, és rendkívül egyedi volt, akárcsak a világa és atmoszférája.
#6nanocry: Na akkor megbékéltem. NCSoft tett már le pár jó MMO-t az asztalra, így nagyon nem aggódom. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest