- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
válasz
Sirandrish #14 üzenetére
Ok, jogos
-
markknight
veterán
válasz
Kotomicuki #11 üzenetére
Többször nekifutottam, de a felénél tovább soha nem jutottam az első résznek. Amennyire emlékszem a csapdák és a nyíl csak dísznek van a játékban, kb bottal mindenkit agyon lehet verni benne, ami amúgy nem akkora probléma de olyan töménytelen sok süket duma van benne NPC oldalról, hogy egy idő után tele lesz nálam a pohár :/ Pedig játszottam ám rengeteg japán játékkal, de valahogy ott nem zavartak az ilyenek. Szóval ezek miatt mondom róla, hogy leggyengébb, illetve barátaim/munkatársaim véleményére is adok, akik szintén nem elégedettek ezzel a címmel.
-
markknight
veterán
Szerintem annyira nem erős IP a Horizon, hogy egy sikeres multiplayert elbírjon, számomra kb leggyengébb Sony exkluzív cím.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A felvétel valamikor 2020. nyarán készült, természetesen nem prezentálja a végterméket.
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest