Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az én rollerem JD bug MS132 15 centis kerekekkel.
Eleinte itt nézegettem a rollereket. A speed+ és a rocket tetszett, de drágának találtam.
Végül helyben vettem a JD-t, már volt szervizben, a kerekek magjáról elkezdett leválni a köpeny és nyikorgó hangot adott. Eleinte csapágyra gyanakodtam vettem is kettőt, de végül rájöttem, hogy nem a csapágyak miatt jön fura hang a hátsókeréktől. Kicserélték a kerekeket, bár szerintem az újak is ugyanerre a sorsra jutnak majd. Ha lehetne jobb kerekeket szerezni, az volna a jó.Gyárilag ABEC 5 csapágy van benne, vettem ilyet. Állítólag ez a jobb minőségű csapágy (vagyis itt a közelben nem lehet jobbat kapni).
És hogy milyen érzés suhanni? Nagyon jó. Emberek megnéznek, de kit érdekel.
Rövid távokra ideális, kicsire öszecsukható magaddal viheted bárhova.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- Lenovo T14 Thinkpad G3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest