- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
akos727
senior tag
Sziasztok! Jól tudom, hogy a Xiaomi m365-nek és 1s-nek megegyezik a hátsó kereke? Előre is köszi!
-
akos727
senior tag
válasz
Somatom #14998 üzenetére
Csak most epp a hatsoval kaptam defektet. Elso ha defektes is lesz (megint), megcsinalom, h ne razza szet a elektronika forrasztasait. Viszont ha jol tudom, hatso tomorre cserelese nem csinal problemat, viszont nem szeretnem, hogy mondjuk 5km-el kevesebbet tudjak menni.
-
akos727
senior tag
Sziasztok! Szerintetek ha csak a hatso kereket levegosrol tomorre cserelem, kb mennyit fog romlani a hatotav? Menet komfort nem fontos. Xiaomi 1s. Elore is koszi
-
akos727
senior tag
válasz
Thunderzolee #13445 üzenetére
Szerencsére van affinitásom a szereléshez (motor, bicikli), csak most sajnos konkrétan a legutolsó step nem megy célszerszám hiányában, rongálni meg nem szeretném a felszerelést, ahogy minden egyes defektnél több ezret ott hagyni egy szervízben azért, amit amúgy én is meg tudnék csinálni.
@gergo5991: köszi a tippeket -
akos727
senior tag
Sziasztok! Esetleg valaki szokott otthon gumit szerelni? Levenni le tudom a felniről a külsőt, viszont visszarakni egyszerűen képtelen voltam sima bicós gumileszedővel, 1-et el is törtem...Szégyenszemre le kellett vinnem egy bicóboltba, akik mondták, hogy nekik is be kellett szerezniük egy másik eszközt, de az kb egy pajszer. Ti hol vettétek/milyen szerszámot szoktatok használni, amivel nem sérül a felni a külső felrakáskor?
-
akos727
senior tag
Sziasztok! Édesanyámnak keresünk elektronyos rollert SZÉP kártyára. Nincsenek nagy elvárásai, csak annyi, hogy fel tudja rakni hévre, buszra, stb, tehát összehajtható legyen...Illetve el tudjon menni a hévtől egy 8.5-9km-ert nagyjából síkon (ott már tudja tölteni). Lehet én is használnám alkalmanként mom park-város (ott kis fel alá) majd vissza távokat megtéve (ez ugye emelkedőt is jelent és 90kg vagyok).
Tudnátok mondani boltokat és konkrét tipusokat, hogy milyet lenne érdemes néznünk neki? Vagy esetleg, hogy mire érdemes figyelni a kiválasztáskor tapasztalataitok alapján? Árban természetesen minél olcsóbb a cél. Előre is köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Exkluzív órák
- Óra topik
- Robogó, kismotor
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest