Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Nem lesz új Nothing zászlóshajó
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
amanoba
őstag
Szia!
Nem olyan rég az aldiból szereztem be rollert, ami majdnem koppra olyan, mint a lidle -ös. (színben és az összecsukószerkezetben tér el egy kicsit sztem)
Elégedett vagyok vele, tömegközlekedés kiegészítésre használom, de az első napján például körbejártam vele Esztergomot, sőt még Párkányba is átgurultunk.189cm vagyok és 99kiló (szigorúan reggeli előtt, kétbetűs kitérő után, alsóban mint a boxolók
), de ruhában, táskával bőven 100 fölött vagyok. Eddig bírja, bár alig két hét alatt nem lehet hosszútávú következtetést levonni. Nekem elég a legfelső kormánymagasság ami asszem 103 vagy 105cm.
Egyébként korábban pont ezt a toldysportos rollert nézegettem én is, aztán úgy voltam vele, hogy kipróbálom az olcsóbbat, ha nem jön be, kevesebb bukóval el lehet adni, aztán lehet upgradelni lengéscsillapítósra.Az említett lengéscsillapító néha bizony jól jönne, érzem hogy ráz, de nekem még nem kibírhatatlanul.
Javaslom, hogy ha van lehetőséged próbáld ki mindkettő fajtát, sok minden függ attól is, hogy milyen az út minősége amin használni fogod, és hogy milyen gyakran.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- Sérült DJI Mini 2 és DJI Mini 2 SE eladó egyben.
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett ÚJ állapotban
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Bontott 0perces TÜZES EZÜST/STARLIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), de ruhában, táskával bőven 100 fölött vagyok. Eddig bírja, bár alig két hét alatt nem lehet hosszútávú következtetést levonni. Nekem elég a legfelső kormánymagasság ami asszem 103 vagy 105cm.