Új hozzászólás Aktív témák
-
Berci77
tag
válasz
ebéd elek #12109 üzenetére
No várj csak. Te azt kérdezed, hogy a rolleren lévő telefonfólián keresztül mennyire érzékel a kijelző? Az nem érintőkijelző a rolleren, hogy érzékelnie kelljen. Az egy szem gombja szépen nyomogatható, mert elég rugalmas a fólia és nem túl feszesen raktam ott rá. A kijelző láthatóságát egyáltalán nem befolyásolja, hiszen telefonokra is ezt rakjuk. Ha azt kérdezed, hogy milyen telefonokon a használata, akkor szépen működik, nem homályosítja el a kijelzőt, érintésérzékelés érzékenységére nincs panasz. Van, aki úgy demonstrálja, hogy elkezdni ütni a telefonját kalapáccsal. Hááát, azt azért én nem merném, de jellemzően olyan kisebb ütéseket tompít, vagy hárít, amik egy üvegfóliát már lehet, hogy eltörnek, szóval nem gondolom, hogy rosszabb lenne annál. Felületi karcoktól, kisebb ütésektől és főleg beázástól úgy védi a roller kijelzőjét, hogy nem egy ocsmány szilikonos kotont húztam rá.
-
PociAti
őstag
válasz
ebéd elek #11864 üzenetére
CFW szerkesztésekor én is láttam, hogy nagyon alacsony teljesítmény értéket adtak meg, és talán csak a csúcsteljesítmény (peak power) értékét kellett volna közel lőni a normál értékhez.
Csak feltételezem, ha olyan teljesítményt adtak volna meg ami egy 90 kilós embert normál tempóban megmozdít, az egy 50 kilós emberke alatt már veszélyesen gyorsulna.A fogyasztás miatt érdekel a hátsó lámpa?
Pulzálni csak fékezéskor pulzál, amikor amúgy is áramot tölt vissza.
Folyamatosan meg csak gyalogos módban világít, amikor alig fogyaszt a motor.
Ha szándékosan kapcsolod be, akkor meg ne zavarjon a világítása.
Amúgy 0,5 W-os LED-ről beszélünk. A motor teljesítménye 250-300W körül van.
Pro 2 modellnél az elvi hatótáv lámpa nélkül 45km. Ha a hátsó lámpa fogyasztása miatt aggódsz, akkor annak kiiktatásával kb. 100 métert nyernél. CFW-ben a lámpa működése is beállítható.Soha nem szoktam digitálisan lezárni, nem hordok magammal telefont.
-
-
PociAti
őstag
válasz
ebéd elek #11860 üzenetére
A gyalogos módnál (legtöbb régióban) 5 km/h a plafon. Pont ettől a sebességtől lesz gyalogos tempójú a roller.
Pár turisztikailag népszerű belvárosban kijelöltek gyalogos zónákat, ahol a Bird és más szolgáltató rollerjei a GPS koordináták alapján viszik le kívánt értékre a sebességet. Nem központilag irányított rollerek esetén így tud a tulajdonos megfelelni az 5 km/h előírásnak.Én párszor már vettem hasznát a gyalogos módnak. Kb. 500 m-t kellett cipelnem 25-50 kg-os zsákot, feldobtam a rollerre és sétáltam mellette.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- Karcos Amazfit GTS 4 okosóra dobozában
- DJI RC RM330 drón távirányító +napellenző +nyakpánt +színes joystick
- DJI AVATA 2 drón - 2026.05.20-ig DJI garancia
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged