- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
aelod
veterán
válasz
CanceRed #17074 üzenetére
Ezen logika alapján más járművet is ki lehetne tiltani a közlekedésből
Mész az Andrássy úton, Nagymező utcai kereszteződés, jobbra fordulnál,
lassítasz, benézel a tükörbe, hátra is fordulsz és semmi, nyugodtan megkezded
a bekanyarodást, majd jön egy állat 50km/h-val egy szaros rollerrel és örülhetsz
ha nem vágja teljesen haza az autód elejét, mert igen, komoly kárt okoz!
Egyszerűen kivédhetetlen, olyan gyorsan ott van, semmire nincs időd...Nyilván a szabályozás is ezért lesz mert ez tarthatatlan. Én sem örülnék ha valakit felraknék a motorháztetőre és állhatnám a cehhet.
-
Azie
őstag
válasz
Szóval az autókat is tiltsuk be, mert van 1-2 huligán, meg gyorshajtó. Ha én 3x körülnézek, akkor se mehessek át a zebrán, meg 0 forgalomnál sem mehessek az úton, csak a feltört járdán. #fcklogic
Én simán csak bezárnám 2 hétre a debileket a családjuk meg minden értesítése nélkül - pl amikor soroksárin reggeli csúcsban ő bringakirály a buszsávban, ahelyett, hogy kerülne csepel felé, amerre tiptop kerékpárút van (+2km sincs nettó, az 5 perc bicóval kb)
Ja igen, nagy teljesítményű roller: szerintem az már árban is feljebb van, nem engedheti meg magának minden öngyilkosjelölt. -
ρσгτσ
addikt
válasz
20-25km/h szerintem teljesen korrekt, ha szabályozásról van szó. Persze attól függően hol közlekedik, mert ez nyilván maximális megengedett sebesség.
Ez a csak kerékpárutas dolog meg nem nagyon menne, mert ahhoz a mostaninál jóval több kellene.
Keretek közé szabályozva normalizálódna a helyzet. Tökéletes nagyjából sosem lesz, de az első lépés mindenképp valahol ott kezdődne. Az ellenőrzés már más kérdés, mert sok egyéb közlekedési probléma és eszköz van, amire ráférne a mostaninál sokkal rendszeresebben.
A nagyobb teljesítményű rollerek más témába tartoznak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyaralás topik
- Vicces képek
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest