- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
punisher1
aktív tag
válasz
mosquetoo #25108 üzenetére
1 hónapja én is ezek között gondolkodtam és ezeket a szempontokat néztem meg ami lentebb van.Fékeket nem említem mert a dob is van olyan jó mint a tárcsafék.
Engem a max G2 győzött meg,hogy igenis ilyen utakra kell a lengéscsillapító,valamint felmegy rendesen az emelkedőn,töltési idő is kicsit rövidebb.
Az hogy 30km/h jó lenne mindegyik megy annyival ha hackeled a szoftvert,de mivel ezek E jelzésüek ezért gyárilag csak a szabályoknak megfelelően 25km/h a sebességük.
Én kerek 1 hónapja az aqua-ba vettem 277.-ért 3 év garival.
Mondjuk meg se fordult a fejembe,hogy kintről rendeljem,hogy ne adj isten ha szükség lenne a garira akkor még jobban megbonyolítsam a gariztatást.
A nyikorgást,meg hasonló dolgokat eddig nem tapasztaltam.Szerintem stramp kis gép nem bántam meg,hogy megvettem.F2 Plus E:
Teljesítmény:400W/800W (akár 55 km)
Emelkedési szög Akár 20%
Nincs lengéscsillapítás,index,sima csengő,
Töltési idő Kb. 7 óra
17,7 kgF2 Pro E:
Teljesítmény:450W/900W (akár 55 km)
Emelkedési szög Akár 22%
Csak első lengéscsillapítás,index,elektromos duda,
Töltési idő Kb. 7 óra
18,5 kgMAX G2 E:450W/900W (akár 70 km)
Emelkedési szög Akár 22%
első-hátsó lengéscsillapítás,index,elektromos duda,
Töltési idő Kb. 6 óra
24.3 kg -
elmunkas
csendes tag
válasz
mosquetoo #25102 üzenetére
Nem rég vettem Ninebot G2-t, kb 100km-t mentem vele. Eddig semmi nyekergés vagy probléma. Amit viszont meg kell említeni, hogy a hátsó teleszkópokban nincs csillapítás ezért amikor nagyobb úthibára mész rá csattan egy szép nagyot amikor kirugózik. Valaki szerint ez elviselhetetlen és ettől használhatatlan lesz a roller.... Én inkább örülök neki, hogy rugózik elől-hátul ezért nem rázza ki belőlem a lelket. Eddig nagyon elégedett vagyok vele.
-
válasz
mosquetoo #25108 üzenetére
Hát F2 Pro helyett már akkor inkább G2-t vennék.
Árban nem sok a különbség.
És igen, DHGaten nincs F2 Pro.F2 190ezer
F2 Plus 200ezer
F2 Pro 230ezer
G2 270ezer (DHGateről)
Ezek közül vagy az F2 Plus éri meg, vagy a G2 DHGateről.Az F/F2 sorozat kisebb, mint a Max sorozat (G30, G2).
Úgyhogy méretben is jobb a G2, nagyobb pl a trepni, hosszabb, hátrébb lehet állni, fékezéskor nincs az az érzés, h előrebukok.
Motorerőben ugyanott van mindkettő (450Watt). -
válasz
mosquetoo #25102 üzenetére
Nem gondoltál rá, h veszel rá Monorimet?
A lengéscsillapító nélküli rollerek már csak ilyenek, pláne ha túlfújod a gumit is.
G30 mondjuk nekem érezhetően puhább volt a Xiaomi után.
Ezt a listát már láttad?
Az F2 sorozatú Segwayeket ajánlanám. Erősebb motorok, nagyobb akkumulátor, index, hátsókerék hajtás.
Illetve hát igen, G2, bár lehet gond lesz a lengéscsillapítókkal. Ha DHGateről rendeled, global verziót kapsz, az 35-el megy alapból 25 helyett.
G30 is beszerezhető DHGateről, az is global verziós (G30P), az meg 30-al megy 25 helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- DJI Mini 4 pro drón - új állapotban, 2027-ig garanciával
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- DJI FPV Fly More Combo drón + Goggles V2 szemüveg - 3 akkuval
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest