Hirdetés
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
válasz
bajtokarpi
üzenetére
.
-
PociAti
őstag
válasz
bajtokarpi
üzenetére

Kerékpár tárolókhoz elégséges, lámpavashoz kevés lenne, kresztábla* határeset, de azt inkább kerülöm. Nekem bevált, mert viszonylag erős, mégis a legkönnyebb, aránylag kicsi megoldást kerestem. Vagyonokért ennél jobbat is lehetne rendelni neves gyártótól, de ha már ez is kevés lenne, akkor nem a lakattal, hanem a helyszínnel volt a probléma.* Sok kerékpárt loptak már el úgy, hogy a kresztábla kijárt a helyéből, a gyanútlan tulajdonos hozzá lakatolta, majd a tolvajok kiemelték az kresztáblát a helyéből, és elvitték a bicajt. Ezért nem merném olyanhoz hozzálakatolni, amit előtte nem cibálok meg. De túl koszosak azok az alu táblák, hogy nekiálljak cibálni, meg elég rosszul is venné ki magát, hogy megpróbálom kitépni a helyéből.
És ha tehetem olyan helyet választok, amit a boltból is lehet látni.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest