Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
madrac
senior tag
válasz
DigitXT
üzenetére
Akkor Zero 8 beszámoló: jófogás apróhirdetés útján találtam. Ha jól emlékszem 165 volt akkor a kisebb, és 180 a nagyobb aksis változat, én ezt vettem. Papírt kaptam a vásárlásról, amin az is rajta volt, hogy fél évig hova lehet vinni előzetes egyeztetés után, ha probléma lenne vele (kerékpár üzlet). Facebook-on is fent van az eladó és roller csoport tagja is. Asszem 1500 pénzért töltöttek slimet a kerékpár üzletben a kerékbe. Ott is voltak kiállítva Zerok... Talán helyben is lehet vásárolni, de erre nem vennék mérget.
Hangsúlyozom, nincs korábbi rolleres tapasztalatom, összehasonlítása alapom, de úgy tűnik a levegős első kerék, és a valóban működő hátsó rugózás működik, de macskakövön ez is szétráz, és a nagyobb akadályok előtt ajánlatos lassítani legalább. El se tudom képzelni milyen lehet egy teljesen rugózás nélküli roller vagy ha csak jelképes, nagyon vékony, tömör kerekekkel, de lehet nem is akarom...
Gyorsulása nagyon jó, végsebessége az én 95 kilómmal 30-35km/h, hatótávolsága kb 25-30km. Talán, ha 2x töltöttem eddig az akkut...
Robosztusabb, szélesebb a roller, ahogy a fellépője is (van rajta 2 csúszásgátló csík), szóval én nem mondanám rá, hogy pálcika, vagy hogy szoktátok nevezni a kis pöcsköszörűket.
Súlyra sem túl könnyű, 17kg. Lépcsőzni nem túl kellemes vele.
Hiányosságokat tekintve ami feltűnt kezdetektől fogva, hogy a két menetes alkatrész amivel vízszintes állapotban rögzítem a kormányt, rendszeresen kilazul. Illetve amikor a töltőt rádugom, akkor pukkan egyet akkor is ha nincs bedugva 220-ba... Ja, meg az is megijesztett, hogy feltöltés és pár km használat után, gáz adásnál a kijelzőn visszaugrik nagyon a töltöttség jelző, de úgy hallottam más tulajtól, hogy ez normális, mert nem töltöttséget, hanem feszültséget jelez... Fékhatás nagyobb sebességnél hatásosabb, gondolom az elektromos fék miatt, kisebb sebességnél kevésbé mint ahogy azt elvárnám, vagy lehet állítani kellene rajta, mert dobfékes a hátsó kerék, szóval akár még működhetne is jobban azt hiszem.. Ja, a csavarok jó részét a vásárlás után nekem kellett meghúzni, pl a motoron is, mert nem voltak meghúzva... Ez azért megdöbbentő volt, és nem is mondta senki előtte.. szerencsére szerszám jár hozzá. Feltöltési ideje nem tudom pontosan mennyi, annyira nem figyeltem, de szerintem megvan 8 óra.
Kb. ennyiről tudok beszámolni egyelőre ennyi tapasztalat után.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Súlyra sem túl könnyű, 17kg. Lépcsőzni nem túl kellemes vele.