Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
ultio
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Akkor se hulladék
.
És egyáltalán nem védem, de nem szeretem, ha nem korrekt a megfogalmazás.Mi a hulladék benne? Miért nem jó az ár-érték aránya?
Többször írtam én is, tavaly augusztus óta használom, szerintem 10 alatt van azóta azon napok száma, mikor nem azzal jártam munkába és edzeni.
A hátsó világítást kellett javítani csak. Meg persze kenni, törölgetni.
Nekem ennél több nem kell. Ha elromlott volna többször is, akkor lehet én is azt mondanám, hulladék. De így?A nagyobb, komolyabb, erősebb, nem hulladék rollereket is így használják, azok, akik szerint hulladék?
Nem zárom ki az, hogy én példányom egy nagyon jól összerakott masina.
B-L-A-C-K, mennyi km-t mentél velük és miért szedted darabokra?
Nekem aztán teljesen mindegy, ki mit vesz, de ne vigyétek ell rossz irányba az ajánlásokat.
Már csak az pontosabb és korrektebb megfogalmazás, hogy a viszonylag kevés árkülönbözet miatt jobban megéri (talán) az M365.
Le lehet írni, mi a baja, miért nem lehet jó a Kugoo S1 Pro, de az, hogy hulladék, szerintem is félrevezető.B-L-A-C-K, ha valaki árérzékeny, akkor a Kugoo is jó választás lehet neki. Továbbra is, mi a baj vele?
Nem azt mondom, nem jobb a M365, de mi a hulladék a Kugoo-ban?IntelliSense, attól függ hol használod! Én Budapesten, nagyrészt kerékpárúton, nekem megfelelő!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Home server / házi szerver építése
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Okos Otthon / Smart Home
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 2760P - i5-G2 I 4GB I 320GB I 12,1" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.