- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bekékült a Pixel 10a
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
heavygrip
senior tag
válasz
norrberth
üzenetére
Én is voltam abba a csoportba. Az egy vicc, ki is léptem.
Van pár normális arc de a többség idióta.
Én nem szedtem szét, mert minek? 2-3 hetente be fújok zsír sprayel ahová kell. Nincs szimering, se por védő se egy olyan alkatrész ami meg akadályozná azt hogy ne hagyd el egy idő után a zsírt. Ezért felesleges szét szedni, amúgy is idő közönként zsírozni kellene - legalábbis nem árt - és akkor folyton szét szeded? Nálam szerencsére nem szorul semmi, nincs szarrá tépve semmi.
A kormány az tényleg szégyen...59cm. Csere. A fék is lehetne jobb valóban. A rugón érdemes állítani vagy cserélni. Én csak azért fogom őket cserélni hogy kicsit magasabb legyen. Illetve elől hogy megnőjön az utánfutási szög.
Amúgy ha ezeket megcsinálod van egy jó rollered és még nem is költöttél rá baromi sokat.P menü beállítási lehetőség tényleg kevesebb lett. Azt nem értem miért,de ami fontos az benne hagyták.
Elektronikáról nem tudok nyilatkozni. Roller garázsos csávó azt mondta az jó. Ő le tesztelte asszem a 2024est.
És ja, annyi van már ebből is, hogy rengeteg alkatrész van hozzá tök jó áron
De ahogy drimi is mondta, aki hobbi célra veszi, vagy szórakozni annak tökéletes. Kicsit költesz rá akkor tényleg egy jó roller. Most a zsírzó spray is ilyen 1000-2000 Ft között kapható, rengeteg ideig elég, 3 havonta azt megveszed és jó vagy.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Saab, Volvo topik
- Háztartási gépek
- Futás, futópályák
- Okos Otthon / Smart Home
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Új Asus 16 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Van pár normális arc de a többség idióta.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)