- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Miért gyűlnek hirtelen az iPhone 20 pletykái?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Ja nincs elfogadható ára - eladói szempontból - a legjobb megoldás, hogy begyűjti az ember az alkatrészeket, mint tettük, aztán összerakja, ha valami bekrepál, meg cseréli.
Amúgy az alapelgondolás nem lett volna rossz, hogy a sok nyelvet nem beszélő pénzes mukinak eladni jó áron az alkatrészeket de nem jött be. Nemcsak nekem, a KCH-s muksó (meg is írtam neki), pl az Aliexpressről vásárolt paneleket adná aranyáron (azzal a felcsapással, hogy tesztelve van
), de nem nagyon megy neki a bót
Az akkumulátorai sem minőség szempontjából buknak el, hanem az árazáson.Már én is levettem vateráról, mert így, hogy úton van hozzám a panel, van tartalék akksi, motor, lényegében, két rollerem van
Eladni meg nem fogom szaré hugyé...Az S1 Pro kerék meg azon felül,hogy méhsejtrácsos semmi extrát nem tud a simával kapcsolatban, kevesebb viszont pont a lyukak miatt a kopó felület, minimális rugózási élményért cserébe. Nekem sima S1-es kereket küldtek, de nem bánom, jó az tartaléknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 256GB FHD+ 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), de nem nagyon megy neki a bót