Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz B-L-A-C-K #3350 üzenetére

Ja nincs elfogadható ára - eladói szempontból - a legjobb megoldás, hogy begyűjti az ember az alkatrészeket, mint tettük, aztán összerakja, ha valami bekrepál, meg cseréli.

Amúgy az alapelgondolás nem lett volna rossz, hogy a sok nyelvet nem beszélő pénzes mukinak eladni jó áron az alkatrészeket de nem jött be. Nemcsak nekem, a KCH-s muksó (meg is írtam neki), pl az Aliexpressről vásárolt paneleket adná aranyáron (azzal a felcsapással, hogy tesztelve van :D ), de nem nagyon megy neki a bót :D Az akkumulátorai sem minőség szempontjából buknak el, hanem az árazáson.

Már én is levettem vateráról, mert így, hogy úton van hozzám a panel, van tartalék akksi, motor, lényegében, két rollerem van :D Eladni meg nem fogom szaré hugyé...

Az S1 Pro kerék meg azon felül,hogy méhsejtrácsos semmi extrát nem tud a simával kapcsolatban, kevesebb viszont pont a lyukak miatt a kopó felület, minimális rugózási élményért cserébe. Nekem sima S1-es kereket küldtek, de nem bánom, jó az tartaléknak.

Új hozzászólás Aktív témák