Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• GoodSpeed

addikt

LOGOUT blog (1)

válasz alphamooncam #28103 üzenetére

Az önegyensúlyozóknál a jogalkotónak nem nagyon van dolga, mert három dolog is gátolja az elterjedésüket:
    1. Az áruk (a legolcsóbból árából is kapsz minőségi, márkás, elektromos rollert)
    2. A használatuknak a körülményességük (maguk a vásárlók is félve használják őket, és maguk jönnek rá, hogy milyen mértékben korlátozottabban használhatóak mint pl egy roller)
    3. Az elterjedtségül hiánya.

A Segway-ről ami nekem elsőnek mindig beugrik ez:

A jogalkotónak ezzel sem volt sok dolga, mert több millióba került, és ez akkora összeg, hogy nemhogy a magyar társadalomban nem terjed el, de még Ausztriában vagy Svájcban sem. Persze próbálkoztak vele csúcsgazdagék Budán, illetve bérelhető is volt, de lecsengett, mielőtt berobbant volna :D

Az olcsóbb Hoverboardok az áruk miatt elterjedhettek volna, de leszámítva pár kis taknyost, itt Hajdúszoboszlón a fürdőnegyedben is, csak párat láttam, pedig a Mátyás Király sétányon nem a csóróság a jellemző. Egyébként önegyensulyozóból is csak 5-nél kevesebbet láttam.

Viszont, ami meglepett a Harley Davidson koppintás (Auchan-ban is kapható volt)
    Harley elektromos roller 1000W, Lithium-Ion, fekete - eMAG.hu
    Eleve offroadnak van hirdetve a webáruházak által, mivel semmilyen forgalomba helyezési típusengedéllyel nem bír, mégis láttam itt Szoboszlón többet úgy, hogy itt olyan erős a rendőri jelenlét, hogy néha azt gondolná az ember a megye összes falvából ide vannak rendelve! :D Ráadásul büntetnek is keményen... korra, nemre, társadalmi pozícióra, állampolgárságra (külföldieket is) tekintet nélkül mindenkit! :D

Volt itt egy muki, akinek narancssárga ilyen cucca volt, ugye erről terjesztették, hogy roller, miközben annak pont nem illet be, inkább lett volna SMKP-nak... az rendszeresen járt vele, de már vagy 2-3 éve eltűnt az utakról, vagy azért mert rommá büntették, vagy azért, mert elkopott alatta! :D

Új hozzászólás Aktív témák