Hirdetés
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
válasz
Peaceliker
üzenetére
Nekem Logan 2 dugattyus volt fent előtte, ahhoz képest nagyon komoly az előrelépés.
Ott simán tudtam csak első fékkel megállni, itt esélytelen, mert egyből repülnék
-
alphamooncam
őstag
válasz
Peaceliker
üzenetére
"Szivárgás ha neked is jön majd akkor simán a szarabb minőségű tömítésektől. Már ha igaz a riogatás. "
Aludtam a szivárgás témára, és arra jutottam, hogy ahogy a dugattyúk mozognak nyeregben, a por bemegy a henger és dugattyú közé a tömítéshez.A por keményebb, mint a tömítés így az előbb- utóbb megeszi a gumit és már szivárog is.
Aki poros úton megy számolnia kell vele, hogy hamarabb tönkremegy, cserélnie kell.
Ebből a szempontból, porvédettség jobb a dobféknél.
Személyes véleményem, hogy hátra jó lehet egy dobfék is, de előre mindenképp tárcsafék az ajánlott.
Abból is a minél több dugattyús, hogy minél nagyobb felületű fékbetétet lehessen odanyomni a tárcsákhoz.
Wolf Kingre is jó a linkelt 4 dugattyús, ha 160-as vagy tárcsák vannak rajta, a leírása szerint [link] és csak 30Euro.
MT5e -re ránéztem. Azt írja a gyártó, hogy 45 km/h -ig ajánlott. [link] Franc se tudja... nagy név, de én még nem próbáltam, lehet akár jó is.
Fémhálós, vagy megerősített fékcsövet nem találtam a Zoomhoz, pedig jó lenne, ha nem kellene tartani attól, hogy a nyomás növelésével, fékezéskor "megdagad" a fékcső, ha van infód ilyesmiről kérlek ne tartsd magadban.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic Mini Fly More Combo
- Braun Series 9 Pro+ 9565cc Nedves-Száraz Elektromos Borotva
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- DJI Mini 3 Pro drón szett + tartozékok
- Electromos Guitar ( Cort Kx300 oprb+premium ortega tok+ Black Star Debut 10E erősitő!
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest