Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
- 

stellaz veterán Lehet, hogy siettek a szabályozással, hogy minél kevesebb olyan rollert vegyenek, amit később nem lehet majd legálisan használni. Ez most csak azzal kicseszés, aki már korábban beszerezte. Mondjuk más kérdés, hogy Budapesten lassan semmivel nem lehet közlekedni. Nekem több tízezer letekert km után lett elegem belőle, hogy nettó életveszélyben kell nap-mint nap tekernem. Az elmúlt évtizedben alig volt érdemi infrastruktúra fejlesztés, és ami volt is, jobbára az is elcseszett, agyatlan módon került megvalósításra. (#2635) B-L-A-C-K Ezért írtam én, hogy erre azért kíváncsi leszek, hogyan kezelik, ez a karjelzés szerintem sem egy járható út roller esetén. Kerékpárral ha nem fogom a kormányt eltekerek bármennyit, 90 fokos kanyar, vagy a barátibb fekvő rendőr sem probléma, de rolleren az orromat sem szívesen vakarom meg  
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen házat vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Milyen monitort vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automobilista 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Eladó Samsung A30S zöld 4/64GB / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest