Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Gear S3 - második kör
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
Dark197405
üzenetére
Én imádom a tempomatot.
Elektromos rolleren az egyik leghasznosabb funkciónak tartom.
- nem szeretem amikor hullámzik a sebesség,
- jobb kezemmel normálisabb kéztartást tudok felvenni a kormányon (vagy akár el is tudom engedni).
- A stabil sebességhez nem kell nyélgázon menni. Mert sokan úgy oldják meg a stabil sebességet, hogy a végállásig húzzák. Én ezt úgy oldottam meg, hogy levettem a cruise control aktiválódási idejét 2-3 másodperce, így szinte mindig tempomaton vagyok. Úgy állok hozzá, hogy mindig be van kapcsolva, így ha lassítani akarok, akkor rápöccintek a gázkarra - ezzel kikapcsolja a tempomatot - majd elkezd lassítani. Nincs meglepetés.
Sőt, mintha az új firmware kreáló szoftvereknél mintha olyat is láttam volna, hogy megadható mennyire legyen érzékeny sebesség kilengésre. Pl. +/- 1,5 vagy +/- 3 km/h sebesség kilengésnél is fix sebességnek tekintse, szóval aktiválódjon a sebesség tartás. Majd esete utána nézek ezeknek.A Sport módban a sebességet én is feljebb toltam, de nem használom a sport módot. Inkább a Drive módon is kitoltam kb. 27 km/h-ra a sebességhatárt, és így ebben a lomhább (akkumulátor kímélőbb, hatótáv növelő) módban használom. Az én testtömegemhez bőven elég ez a dinamika.
És van még egy beállítás, ami egyes esetekben fontos lehet, az energia visszatáplálás mértékének csökkentése. Teljesen töltött akku + nagy önsúly esetén ha valaki hegyen lakik, és onnan legurulva fékez, akkor kinyírhatja az akkut (vagy a vezérlőt, vagy a kábel füstölhet el, nem emlékszem rá pontosan). A custom firmware tömeges elterjedése után kb. 1 évvel kezdték javasolni, hogy az eredeti erős beállítások helyett inkább szerényebb visszatöltési értéket javasolnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Interactive Brokers társalgó
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Gumi és felni topik
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest