Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
PociAti
üzenetére
"Egyszerűen azért, mert gyártás óta, vagyis feltöltés óta sok idő telt el, és bizonyos elektrokémiai folyamatok mentek már végbe az akkuban. Konyhanyelven: ellustultak az elektronok. Pont ez történik akkor is, mint amikor valaki ősszel elteszi a rollet, és tavasszal hiába van mondjuk 70%-on, mégis úgy viselkedik, mintha csak kb. 30-40%-ra lett volna feltöltve."
köszönöm, ez hasznos volt

és a 24673l hozzászólással kapcs. Akkor melyik a célszerűbb, javasoltabb? Hagyni így a rollert, (lásd kép) vagy rárakni töltőre, hogy legyen min 60%ra feltöltve? Tavaszi, nem tervezem használni (bár tudtam volna)
Azért ez az 500 ciklus naponta számolva nem lenne olyan sok. De több nappal számolva is néhány év. Garancia mire terjed ki egyébként? (F2 plussz)
24326 -
sgabor
csendes tag
válasz
PociAti
üzenetére
Ninebot D38-asom most másfél hónapos. Eddig 3 x töltöttem fel, ma lett meg a 70. km. Jó kis pálcika, egyetlen problémám vele a hatótáv. Vétel előtt olvasgattam a topicot, és felkészültem rá, hogy a reklámozott hatótávja (38 km) az laboratóriumi körülményekre van megállapítva (Eco mód, max 15 km/h, 20 fok száraz idő, semmi emelkedő, csak sík út, kis testsúly), így ennek 60%-ával érdemes számolni, ami 22,8 km. Eddig kisebb távokat mentem csak, ma jött el az ideje egy hatótáv tesztnek. 100%-ig feltöltött akksival indultam. Egy pontosan 10 km-re lévő pontig mentem el, majd vissza. A laboratóriumi körülmények közül 2 nem teljesült: 90 kg vagyok, és odaúton D módban 20-25 közötti sebességgel mentem.A 10 km-nél lévő fordulóponton 54 % volt az akksiban. Ezt látva, visszainduláskor átváltottam Eco módra, a 10 km-ből 7-et 14 km/h-val tettem meg. Az utolsó 3 kilométeren fokozatosan csökkent az elérhető végsebesség, Mikor már csak 1 km volt hátra, lement 10-re. Az utolsó 500 méteren pedig 8-ra. Itt már lábbal rásegítettem, mert megállt volna, és nem akartam, hogy szenvedjen a motor. Éppenhogy meglett a 20 km.

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481,96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 100% AKKUMULÁTOR
- DXRACER Prince L gamer szék
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest