- Mobil flották
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
djadji
senior tag
válasz
stellaz
üzenetére
TIN: azt olvastam/láttam persze. Asszed kihagyom?
ez győzött meg hoyg kell az a másik kerék. Ami az elején van a videónak, az a zörgés csattogás.. na az megy nekem is idegeimre (másrészt ilyen kemény műanyagból nagyon csúszik is a hátsó kerék)
De hogy ennyire nem lehet rendes gumit kapni? Ezt valahogy nem tudom felfogni. Igaz a kínai belső is olyan vastag leeresztve mint az ujjam és az anyaga is vékonyabb. Hihetetlen. Pedig ma reggel belenyomtam én is 4 bárt, így azért egészen más, nem lapul alattam semmit szinte. Sztem így oké lenne (főleg ha az eredetit is ilyenen tartottam volna).
De mindegy, már meg is rendeltem a ETWOW tömör kereket, bízom benne, hogy megoldja minden bajomat. És ha jó lesz, akkor elkezdhetem a kísérleteket a felfújható kerék szilikonnal tömítésével

Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 3 drón - új állapotban
- Alig használt Mavic Mini eladó (fly more combo)
- Electromos Guitar ( Cort Kx300 oprb+premium ortega tok+ Black Star Debut 10E erősitő!
- Vostok Europe Limitált 3000db Space Race automata
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő