Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

st6969 őstag válasz  polo493

üzenetére polo493

üzenetéreNagyon el vagyok keseredve  Nagy nehezen szétszedtem (teljesen máshogy kell, ahogy írják...hátsó kereket is ki kell szedni). Kész csoda, ha össze fogom tudni rakni. Nagy nehezen szétszedtem (teljesen máshogy kell, ahogy írják...hátsó kereket is ki kell szedni). Kész csoda, ha össze fogom tudni rakni.
 Kivettem az akksit, nem bontható, teljesen körbe van öntve műanyaggal. Konkrétan szét kellett vágni (nem, nem csak "finoman felhúzni a fóliát", ahogy írták), hogy valamennyire lehessen látni a nyákot (gondolom, az lehet a bms?). Na, ezen semmi reset gomb, és semmi led nem villog, vak sötétben is megnéztem. Ha ennél jobban le akarnám bontani az akksi elejét, konkrétan a műanyag házat kellene szétvágni, de akkor már szigetelőszalaggal sem biztos, hogy össze lehetne rakni.

Az is vicc, hogy ilyen típusú akksiról semmilyen videót nem találok a neten.

Van még valakinek valami ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Nagy nehezen szétszedtem (teljesen máshogy kell, ahogy írják...hátsó kereket is ki kell szedni). Kész csoda, ha össze fogom tudni rakni.
 Nagy nehezen szétszedtem (teljesen máshogy kell, ahogy írják...hátsó kereket is ki kell szedni). Kész csoda, ha össze fogom tudni rakni.