Hirdetés
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- LG V30 - vezércsel
Új hozzászólás Aktív témák
-
mekkGyver
aktív tag
Öcsém, nálad rendesen elgurult a gyógyszer! Csak hajtogatod a baromságodat, és ha valaki nem fogadja el a véleményed, akkor rögtön személyeskedsz, és sértegeted. Ellentétben veled tudom mit jelent az ár / érték arány, azért is írtam, hogy pont annyival SZ@ARABB, amennyivel olcsóbb. Ha nem így lenne, miért nem vesz mindenki olyat, te okostojás!? Az "ár" fogalma egyszerű, azt még te is érted, de az "érték" nem mérhető kilóra (sebesség, hatótáv, blabla....). Idézhettem volna az egész litániádat, a tényeken az sem változtat, hogy arrogáns vagy és előítéletes. Tökéletes példa erre, hogy egy 190 centis testépítőre te így látatlanban azt mondod, hogy dagadt!
Meggyőztél! Kugoot vegyen mindenki, csak az a jó!!! További szép hétvégét mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- E-book olvasók
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi