Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Grafiqs

őstag

válasz PociAti #16602 üzenetére

Nem, én nem kardoskodom mellette. Soha nem ajánlottam és nem is fogom senkinek. Tapasztalati tényeket írok le. Mindenki mérlegelhet szabadon. Kinek mi az általam felvázolt három halmaz (igény, lehetőség, elvárás) metszete. Nekem ez a roller a metszettbe esik. Az én igényeimet kiszolgálja. Kiváló supportja van ami nekem fontos tapasztalás volt.
    Esetemben nem a nem tudok egy bizonyos ár fölé menni a történet lényege. A nem akarok. Úgy voltam vele, hogy ha találok 100e forint alatt olyan rollert ami kiszolgálja az igényeimet akkor veszek egyet. Nekem ennyit ér meg. Találtam. Járhatnék robogóval, bringával vagy akár autóval is dolgozni. Választás kérdése. Én ezt az olcsónak mondott rollert választottam.
    Igen, eltört a kormánya. És? Megesik. Még az annyira dicsőített gyártó darabjaival is. Sokat elmegy el töltéssel, igen (16km majd 1:30 óra töltés és újabb 16km után sem merült le). Belsős gumi, mert így kényelmes. Defekt? Ismeretlen, pedig csak közúton használom.) Fék, hát az hagy kívánni valót maga után, de ha elfogy a betét kap egy HB-100-at és le a gond.
    Mit tud okozni egy kormánytörés, azt elég pontosan tudom. Nem kell feltételezésekbe bocsátkoznom.
    Azért az is elég sokat elmond a Xiaomi rollerekről, hogy a webshopok tele vannak minden féle rezgéscsillapító, meg kormány erősítő cuccokkal.
    Veled ellentétben én nem minősítem e roller vagy a mainstreamtől eltérő rollerek vásárlóit.

G

Új hozzászólás Aktív témák