Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Mobil flották
- Nem semmi: két Nothing kapott egy nagy frissítést
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grafiqs
őstag
válasz
PociAti
üzenetére
Nem, én nem kardoskodom mellette. Soha nem ajánlottam és nem is fogom senkinek. Tapasztalati tényeket írok le. Mindenki mérlegelhet szabadon. Kinek mi az általam felvázolt három halmaz (igény, lehetőség, elvárás) metszete. Nekem ez a roller a metszettbe esik. Az én igényeimet kiszolgálja. Kiváló supportja van ami nekem fontos tapasztalás volt.
Esetemben nem a nem tudok egy bizonyos ár fölé menni a történet lényege. A nem akarok. Úgy voltam vele, hogy ha találok 100e forint alatt olyan rollert ami kiszolgálja az igényeimet akkor veszek egyet. Nekem ennyit ér meg. Találtam. Járhatnék robogóval, bringával vagy akár autóval is dolgozni. Választás kérdése. Én ezt az olcsónak mondott rollert választottam.
Igen, eltört a kormánya. És? Megesik. Még az annyira dicsőített gyártó darabjaival is. Sokat elmegy el töltéssel, igen (16km majd 1:30 óra töltés és újabb 16km után sem merült le). Belsős gumi, mert így kényelmes. Defekt? Ismeretlen, pedig csak közúton használom.) Fék, hát az hagy kívánni valót maga után, de ha elfogy a betét kap egy HB-100-at és le a gond.
Mit tud okozni egy kormánytörés, azt elég pontosan tudom. Nem kell feltételezésekbe bocsátkoznom.
Azért az is elég sokat elmond a Xiaomi rollerekről, hogy a webshopok tele vannak minden féle rezgéscsillapító, meg kormány erősítő cuccokkal.
Veled ellentétben én nem minősítem e roller vagy a mainstreamtől eltérő rollerek vásárlóit.G
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple asztali gépek
- Bluetooth hangszórók
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest