Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Mate 80 Pro Max luxuskivitelben
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miikee
csendes tag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Helló! Én is küzdöttem ezzel, hogy nem menti az útvonalat, pedig minden engedélyt megadtam. Nekem egy huawei telóm van és talán megtaláltam mi okozza. A telefon kimélni akarja az akksit ezért korlátozza a háttérben futó alkalmazásokat. Próbáld meg, hogy a beállítások/alkalmazások/térkép/energia fogyasztás részletek/indítasi beállításokban kikapcsolod az automatikus kezelést es a kéziben mindent bekapcsolsz. Így nekem már más programoknál működik a rögzítés.
Pl. Naviki, Bike citizens -
ultio
aktív tag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Strava. Engedélyek kellenek a programnak, hogy folyamatosan fusson a háttérben. Sportokhoz van alapvetően, de a lényeg, hogy rögzíti az útvonalat, és pontosan, mert igaz, hogy a telefon gps-ét használja, de szinkronizáláskor korrigál is.
Az alapvető funkciói ingyenesek, és a pontosságot se rontja az ingyenes verzió. -
Drizzt01
őstag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Használd a Relive alkalmazást. Mindenre is jó
-
Somatom
veterán
válasz
phoenix1989
üzenetére
Navigálás nélkül néha nekem is pontatlan. Úgy tűnik, hogy olyankor cellainfók alapján követ, mert néha szte Budapesten olyan helyen keltem át a Dunán, ahol nincs is híd. Ez viszont most navigálással készült és pontos is.
Egyébként sztem vmi engedélye hiányzik nálad. Úgy rémlik, hogy Neked vmi Xiaomid van. Sajnos, én csak az Androiddal vagyok képben, a MIUI -val nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Mate 80 Pro Max luxuskivitelben
- Milyen alaplapot vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- OLED TV topic
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest