Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tarat
tag
SZerdán rendeltem, hétfőn kihozták volna, de csak ma értem rá átvenni az S1-et. Első tapasztalatok (1km teszteléssel, ami nem sok):
Összeszerelés minősége szerintem jó. Nekem a gombok is jól működnek (a tesztben volt rá panasz).
A szétnyitást, összecsukást többször át kellett tanulmányoznom mire sikerült ...De alapvetően működőképes a dolog.
Két dolog van ami nem tetszik. Az egyik a fék ami rettentően harap és nem adagolható. Mondhatnám balesetveszélyes. Aki ezzel 30-al repeszt és hirtelen történik valami akkor eldöntheti, hogy fék nélkül neki megy vagy fékezéssel átrepül a roller és a tárgy felett.
A másik csak ergonómiai. Ezt a nyüves töltő csatlakozót miért nem lehetett úgy megoldani, hogy összecsukva is be lehessen dugni. Összecsukott állapotban a roller teljesen takarja. Maga a vakdugó ami meg védi a csatlakozót kicsit gyengének tűnik. De ezt majd meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Futás, futópályák
- Linux kezdőknek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- E-book olvasók
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Ubiquiti hálózati eszközök
- BestBuy topik
- Napelem
- További aktív témák...
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
- Death Stranding Director s Cut
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest