- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamás9x
őstag
válasz
Thunderzolee #13323 üzenetére
Meg kellene próbálni másik FW-vel még ilyet sajátnál nem tapasztaltam. Nemrég láttam egy Lime rollert toló embert , sípolt, és fékezett de csak tolta az illető... így a héten veszek egy lakatot az tuti.
M365 Tools
Ezzel próbáltad ő is felold?Esetleg egy Air tag-ot beletenni a vázba valahova esetleg az aksi mellé....
-
Tamás9x
őstag
Belső merevítő cső lehet feszültségoszlatásnak,(ha kiveszed a csavart látod, hogy szimpla vagy dupla fal van e bent) ha nem vagy benne kellően biztos, hogy bírni fogja, repterek közelében tudnak rá hegeszteni egy bitang erősítést, csak festeni kell utána.
Lehet bármilyen megoldás, ha támaszkodnak a kormányra, egykerekeznek úgy is törni fog.Én is meg fogom csináltatni a G30-nál, hacsak addig nem lesz meg a gép, mert akkor megcsinálom saját magamnak.
-
Tamás9x
őstag
válasz
DonThomasino #13318 üzenetére
Applikációval megnézhető, de am az is resetelhető ha ért hozzá.
-
Tamás9x
őstag
Ha értesz hozzá akkor nincs akadály, de elég sokan laikusak ebbena témánam, még egy abroncs cserében is.
Dave™: Te vagy célközönség, amire méretezve volt, 100kg vagyok. és az útvobalamon van egy felüljáró is, sajna. Próbáltam nekem kb felét viszi. Sokat számít az a 25kg + ruha, és táska.
DonThomasino: Marketplacen vannak kicsomagolatlan rollerek is, 1-2 iszonyat olcsó darabba bele lehet botlani. 125-ért volt nemrég NYH-n Xiaomi Pro 2
-
Tamás9x
őstag
Ez csak azért is veszélyes terep, mert hiba esetén, se motor, se aksi, se vezérlő, szinte semmi nincs hozzá. A Xiaomi, és Ninebot, meg hasonló tömegcucchoz, pedig szinte minden, rengeteg modding cucc, FW, és töménytelen kilóméter ahol már másnak kijöttek a hibák, lehet rá előre készülni. Polcról van hozzá minden. A support megéri a felárat.
-
Tamás9x
őstag
válasz
DonThomasino #13289 üzenetére
Első teleszkóposat vegyél legalább, Ninebot G30 szuper, de szanaszét fog rázni a nyíregyházi burkolat. Már sajna bánom, hogy nem költöttem egy kicsit többet rá, vagy néztem másik szériát. Erdőben még csak csak de sóstó térkő, meg a kerékpárutak...
Xiaomi Mi Pro 2 (45km)
Xiaomi Mi 3 (30km)
Segway Max G30 (65km)
Ezek csak tájékoztató jellegűek ECO módban. kb a felét tudják valósan, ha haladni is akar az ember.Casseius: G30-ba van beépített töltő, arra értettem. Pro2-őt néztem szuper, csak nekem nem volt elég a hatótáv. 65 helyett 30 a valós, ha tartom a tempót így is.
-
-
Tamás9x
őstag
Sziasztok.
Volna egy G30E II majdnem nem pálcika rollerem, erre keresnék Shark első tagot, nem tud valaki valami jó kuponso akciót? Illetve ha már magvan a 125-ös tagot keveslik benne mindenki 150-165-re vált, megéri a felár a levegős csillapitásokat, vagy elég a puritán rugós is ?
wanted5: Először átállítod US-re a régiót, majd adsz neki egy tényleges US sorozatszámot, aztán 2.0.4-es ScooterHacking Utility appban CWF managger 1S Make Firmware, és mindent be tudsz állítani, az amperekhez ne nyúlj amik maximálisank mert el tudod égetni a kábeleket, a Kers-t kapcsold ki így kíméled az aksit, és nő egy kicsit a hatótávod is,(nem fékez bele a gurulásodba, nem rugdossa nagy amperrel az aksit, és nem fő a vezérlő) DE előtt olvasd el ezt: [link] [link] mindent csak saját felelősségre, Crome böngészőt hazsnálva az egész oldal fordítható tört madzsarra, de a lényeget érteni fogod. Ha baj van nincs para vissza tudod tenni az eredeti FW-t aminek a neve Vanilla
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged