Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peaceliker

addikt

válasz Dudee #21350 üzenetére

Etwow a legkönnyebb pálcika, ehhez képest a leggyorsabbak között van. Rugózik elől gátul, gt-k en már fék is van értelmes hátul. Ha kompaktság kell, de 25kmh+ akkor nincs is azternatíva.
    Dt Mini semmiben nem nagy szám szerintem. Mondjuk 22 kiló, valamivel erősebb mint egy etwow gt (nem sokkal).
    Gbooster kompromisszumos gép, dual gépek legalja (írhatnám, hogy belépő szint, de nem véletlen volt a szóhasználat).
    Inokim, szép, drága, nehéz. De szép, állítólag minőségi is.
    Mantis dual gépek között szerintem legjobb ár érték arányú, ha új árakat nézzük. Talán használt árban is, bár náha el lehet csípni egy zero10x et (vagy rokonát), ami nem rossz gép, van amiben jobb, van amiben rosszebb, de ha 28 kiló (mantis)soknak tűnik, akkor 34 még inkább annak fog :DDD

Mantis amúgy a legkönnyebb 60v os gép, meg még dualok között is talán az (esetleg vsett 9+, de az ilyen 2x500w "fing").
    Erős (60v), masszív, egyenes futása jó (lehet hülyén hangzik ezt kiemelni, de nem evidens c futóműves gépeknél), könnyű (dual léptékben). Vizet nem szereti, de egyik roller sem hajó :U

Amúgy ha 30kmh elég, akkor egyes (majd súgnak itt) ninebot g30 rollerek azt tudják. Könnyebb, mint fent némelyik gép, strapaabírónak ismerszik, árban baráti. Vagy most jött a max g2, az rugózik is, de lehet 25kmh lesz a plafon.

Egyet tudj: a milla körüli gépekben is alja hulladék alkatrészek vannak. +ft ot nem érő vezetékek, csatlakoztók, sokszor csavarok is. Ezt azért írom, mert jelezted, hogy kell a minőségi érzet. Na az szerintem egyiknél sem lesz ;]

Új hozzászólás Aktív témák