- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
A fék olyan, amilyen, hiszen csupán egy műanyag lapot nyom a kerékhez, azt se akkora erővel, mintha lábbal fékeznél, ergo nem olyan óriási a súrlódás, de így is elég jól megfogja a rollert, én naponta ~fél órát használom a rollert hónapok óta és 1 kezemen meg tudom számolni, hányszor kellett lábbal fékeznem, pedig elég forgalmas helyeken közlekedem.
A kézifék ugyanolyan, mint bármely biciklinél, szóval nem lehet vele gond, egyedül maga a fék más, de a kézifék is ugyanazt a féket kezeli, mint amit te a lábaddal, így ott se lehet gond. A teleszkóp szerintem nem végül olyan óriási munkát, a villa meg elég stabilnak tűnik, de max az tud ezekre gyakorlati választ is adni, aki több éve használja a rollert.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus EX-B365M i5 9600K 16GB DDR4 500GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T3 Plus 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- iPhone 15 Plus 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest