- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
freeapro
senior tag
-
freeapro
senior tag
Ne haragudj, fotós vitákban nem szokás Fuji-ra vagy Pana-ra hivatkozni.
Én nem feladatspecifikus rendszerekről beszélek, hanem "mindenes" felhasználásról. Túrista fotókrol, elkapott portrékról, bulifotókról,.... . Nekem FF DSLR-em van valahol a polcomon. Ezt régen úgy hivták, hogy kisfilmes formátum. Ma ez a fullframe. Professzionális felhasználásra van még közép es nagy formátum, bár nem tudom hogy keveredtünk ide Fujiról meg Panáról.
-
freeapro
senior tag
A Sony RX100 is nagyszenzoros kompakt, és látatlanban is jobb minőségű, mint bármi a kategóriájában, ami Fuji-val vagy Pana-val kezdődik
Szerintem a minőség és használhatóság mértéke nem egy haranggörbe a két véglet között, egy határozott optimummal a kettő között, hanem egy kádgörbe. Ha jól használható minőség kell, akkor fém/üveg objektiv+ nagy érzékelő kell, vagy okos optikai rendszer + CPU erő. A két véglet között pedig nincs semmi, ami nemcsak papiron jó, hanem használható is.
-
-
freeapro
senior tag
Én a fényképezőgépes fotózást adtam fel. Pár éve még 10 kilós fotó hátizsákkal mentem minden kirándulásra. A nyakam beállt mint egy zsiráfnak a 800g váztól es 1500g fém és üveg objektív egész napos cipelésétől. Ezeket a turista képeket ma simán meglövöm telefonnal es FHD- ben nem rosszabb az eredmény, sőt egyből olyan, mintha PS-ben is helyretettem volna.
Még portrézni is jó. De a stúdió az egyetlen ahol nem használnám -
freeapro
senior tag
Szűrőfoglalat nagy pirospont.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Google Pixel topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kuponkunyeráló
- Samsung LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest