- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iOS alkalmazások
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lokii
aktív tag
Hamarosan válaszolok itt , csak közbe csúszott valami. Egyébként ami ön topic, Nv3 51.000 kc3000 55.000 , Nv3 47-49.000 már nem lenne rossz különbség, mert azért NV kevésbé megbízható. 1 TB, 1 2 TBos van , szeretnék még egy megbízható ketteset aztán jöhet Nv3as szerintem meg hasonlók (game töltés , kép redundancia)
-
Lokii
aktív tag
Nekem egyszer volt ilyen HDDnál de tavaly lehet mondtam is, 500 GB színezetlen WD 500 gb. Hát gyors volt , sata 2. BIOS elkezdte kb 5 százalékban látni... Kábelt cseréltem akkor is , új SATA SDD és WD Black HDDt látta később, szóval , lehet csatlakozó deformálódott? De lehet hogy más
na most ez volt 10-11 éve voltam 13 éves azthittem hogy tönkre ment ,Rufussal próbálgattam pendriveos linuxokokat fun volt majd ki írtam egy hetest , és egy csávó aki megcsinálta 5000 ftért megkérdezte hogy oda adom e HDDt mert úgyse jó mondtam oké(aztán lehet meg lehetett volna csináltatni akkoriban volt árvíz WD HDD gyáránál meg Hurrikán szóval sajnos 2007ben olcsóbb volt mint 2013ban). Hát egy ideig 80-120 GB ATAval bírtam ki , sebességgel 0 gond volt 7200-5400assal is , tárhely kevés volt( 500 gigán meg voltam Sims 3 4-5 kieggel(nem DLC)stb max 15 GB) , TF2 és CSGO azért kellett , MOHAA, COD1 és Trainz 2006 ,marble arena , Élet 18 keréken stbk nem vészesek méretben True Crime LA 4,7 GB talán és Los Angeles plusz a környéke van benne 1:1 arányban .
-
Lokii
aktív tag
Nem tudom , én inkább 0 lappal szeretem indítani akár SSDn vagy HDDn van a Firefox/Mull/Edge/Brave. Telefonon lapokat megtartom de igyekszem max 10 lapot vagy 15t de szeretem tudni hogy mit böngészek mert különben csak benne van a ramban, így inkább használom Brave mellett Mullt is PL így nincs túl sok megnyitva egyszerre sosem
-
Lokii
aktív tag
Volt Fury Renegade 45-47ert tavaly novemberben, Kc3000 szintén kb , Toshiba azóta teljes gyartáskapacitásban gyárt április vége óta vagy elkezdte felemelni , ugye december végén a többi szereplő bejelentette a felezést az alacsony NAND árak miatt , na most Toshiba ezt már 2022ben tette meg , most ezt abba hagyták, a többi szereplővel ellentétben
A2000 nagyon jó mindenesetre , megbízható és X2 gen3ra tökéletes szóval X1 gen4re is az a kár hogy 2 TBos modell nem készült belőle , de 42.000 FTert akkoriban 1 TB 2021 elején nagyon olcsónak számított nem átverős SSD kategóriában...
És nV1-2 azért igaz nem olyan átverős mint a A400 de azért eléggé érdekes
182 hozzászólás 1 nap alatt nem semmi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged