- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Yettel topik
Aktív témák
-
Ősember
őstag
szevasztok
mindenkitöl elnézést kérek a felfordulásért! nagypeti hivott fel elsöként, sött csak ö vele beszéltem telefonon és tényleg megegysztünk a mai napban. viszont ö rejtett számrol hivott, mire haza értem csak egy uj hozzászolást láttam a topikban, mégpedig oxi-ét, akinek mint már mondtam nem volt feltüntetve a száma. nagypeti még csak privit sem küldött addig, tehát nem is tudhattam, hogy nem oxi hivott, ezért is bátorkodtam neki adni a ramokat. igaz azt nem értettem miért licitált még többet de gondoltam ö tudja...
azért, nehogy valaki rosszat terjesszen rolam, nagypeti viheti a ramokat és a megbeszéltekhez tartom magam -
nagypeti
csendes tag
Szerintem nem voltál korrekt, mert nekem a telóban egy szóval sem említetted, hogy ez akkor csak egy ajánlat és nem biztos a dolog. Megegyeztünk hogy holnap délelőtt találkozunk, mert neked ma nem jó! Fentebb is azt írtad, hogy 35k-ért vihető (#40). Azt hittem megegyeztünk.
Szóval csak akkor hívj ha a megbeszéltekhez tartod magad!!! -
Ősember
őstag
nagypeti hivott teefonon és ö vele egyeztettem 35k-ra holnap. sajna cask ma értem haza... idáig nem tudtam hogy van nagypeti, aki hivott, hanem abban a hitben éltem, hogy oxi hivott, hiszen neki nincsen telszáma az adatainál, tehát nem tudtam bebizonyitani ellenkezöjét... most tehát ott tartunk hogy:
nagypeti 35k
oxi: 36k
bocsánat, ha esetleg inkorrektnek tünik, de én a licit elvemhez ragaszkodomigérem holnap egész nap be leszek kapcsolva! ma szinházalni voltam, ezért volt nagy kiesés!
holnap még d.e. mind a két felet (nagypeti, oxi) felhivom és megbeszéljük mi a következö lépés! -
Ősember
őstag
35k-ért bárki viheti!
-
Snowrider
csendes tag
Engem érdekel, privizz!
-
Ősember
őstag
válasz
Digitalboy #37 üzenetére
sajna d.e. sosem érek rá...
SMS? -
Ősember
őstag
válasz
Digitalboy #35 üzenetére
ment válasz is!
-
Ősember
őstag
up
-
Ősember
őstag
up
-
Ősember
őstag
up
-
Ősember
őstag
up
-
S.Feri
őstag
Üdv!
Fel! -
Ősember
őstag
válasz
SimonMágus #18 üzenetére
valami minöségi ddr2 esetleg érdekelne, más nem jut eszembe
ennek ellenére elmondhatod mid van és meglátjuk, hátha kedvem támad csereberélni
-
tibikbk
aktív tag
up a jó cuccnak!
-
SimonMágus
senior tag
Up, mert lehet hogy érdekelni fog
szerk: kizárólag cash, vagy szükséged van még esetleg valamilyen hw-re?
[Szerkesztve] -
Ősember
őstag
37k
-
Ősember
őstag
up
-
Ősember
őstag
UP
-
knajf
senior tag
pedig fontos hogy 3 4 4 8 1t -ben viszi e a 630at
-
Ősember
őstag
ram ram rammmm
-
knajf
senior tag
viszik a 600 - 630 -at? 2.85V -on ofkorsz. 1t-ben
-
gerjus
senior tag
UP nekik
-
Ősember
őstag
tehát elado lenne a fent megnevezett ram. mindenki tudja hogyan néz ki egy hyperx, ez is ugy néz ki
élettartam gar mycomp-nál. papirt adok rola! aki kingmax hc ram árat adna meg érte, az inkább csak upoljon és álmodjon a ramokkal
kezdetnek itt van: 38k
várom az ajánlatokat
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Trollok komolyan
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robotporszívók
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged