Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rimuru
veterán
válasz
rybank
üzenetére
Amit tudok én is az alapján válaszolok.
Arch awesome ablakkezelővel, amivel "nagyon" sokat kell dolgozni, a régi leírások jó része jelenleg nem is működne (teljesen) mivel most frissült és ilyenkor mindig változtatnak valamit benne. A panel amit látsz az az amit alapból össze lehet rakni awesome segítségével. Ez is awesome.F34R: Látom azért valamit csak sikerült összeollóznod.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
rybank
senior tag
Kaphatnék egy rövid leírást? Milyen distro-t használsz? Gyakran kell-e babrálnod, vagy élvezed a tiszta működést? Milyen panelt látok ott? Használsz-e mellette win-t? Erősen off, privátba is jöhet.
Szeretnék visszatérni linux-ra, mert teszik a hangulata, csak sok dolog nem működött. Természetesen User error miatt.. -
karlkani
aktív tag
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Ebben a csomagban találsz 5 félét, a számok növekedésével egyre lentebb kerül a logo... Ebben meg kell találnod a neked megfelelőt.

-
karlkani
aktív tag
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Remélem jó, kipróbálni sajnos nem tudom...
-
-
karlkani
aktív tag
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Ha kell még rajta módosítani, jelezz vissza, nekem 8-asom van, itt nincs start menü.

Classic shell Menu-ben nem tűnik rossznak. Ha kell még rajt módosítani függőlegesen, szólj, megcsinálom...
Amúgy GIMP-vel ~ két másodperc volt (nem értek a rajzprogramokhoz egyáltalán), remélem jó lett.
-
69nOrBeE69
csendes tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
-
válasz
69nOrBeE69
üzenetére
A háttérképet elkérhetném?
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Kipróbálni nem tudom, mivel nem vagyok otthon, de egy egyszerű horizontális tükrözés nem elég...?
-
-
PR0JECTNR56
addikt
Ahogy Adamis is írtam bizonyos orbok a pozícionálásra érzékenyek, így van olyan, hogy 2 vagy akár 3 különböző kivitel is van belőlük a tálca helyzetének megfelelően. De nem csak a helyzet meghatározó, hanem a tálca mérete is, ebből 2 külön csoport van a normál méretű illetve a kis ikonos tálca.
Jelen esetben az általam linkelt orb ha alsó tálcára kerül kilóg a tálca felső vonalán elég komolyan, ezért lenne szükségem egy alsó tálcás verzióra (kis ikonokkal lenne használva). -
djgeg
őstag
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Bocsájtsd meg tudatlanságomat de milyen különbség van a ezeknél az orboknál, hogy felső vagy alsó? Nekem a sajátom mind 2 helyen jól mutat xD
Igaz nekem csak egy pötty.[link](#33878) Adamis
Aham köszi -
PR0JECTNR56
addikt
Ebből a start gombból tudna nekem valaki egy Bottom (alsó tálcás) kivitelt csinálni vagy konvertálni? Kimondottan ez a gomb kellene a többi ilyen kicsi fehér zászló túl nagy méretű. Előre is köszönöm.

-
Recon666
Közösségépítő
válasz
69nOrBeE69
üzenetére
Nem volt egy olyan menüpont, hogy visszaállítás az eredetire.
-
69nOrBeE69
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem! Az iconpackager eltávolítása után nem álltak vissza a mappák a default kinézetre, és mintha a többi ikonnál is gondolkozna egy picit mielőtt betölti. Valakinek valami ötlet? Unistall megvolt, ikonmappákat letöröltem...win8...lehet, hogy a registryben kéne turkálnom, hogy visszaálljon?

-
-
Dr. Gonzο
senior tag
Macbar2 Explorer skin-hez kérnék segítséget.
A lenyíló programs menüt szeretném úgy átalakítani, hogy felfele nyíljon.
Szívesen venném valakinek a segítségét.
THX előre is. -
PumpkinSeed
addikt
válasz
Petyyyyy
üzenetére
Igen azokat szerettem volna még megcsinálni, csak jönnöm kellett koleszba, és már nem volt időm, de majd hétvégén

Amúgy az ikonképek kicserélése számomra zavaros, nincs valami logout arról ,hogy hogy is leetne azt kivitelezni, mert kiszeretném fehéríteni a tálcán lévő ikonokat.

-
Petyyyyy
addikt
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
Az a dátum a jobb alsóban nagyon jó! Az óra is passzol hozzá, de a tálcát gatyába kéne ráznod. Takarítás, egységes ikonok. Valamint az asztalon lévőkre is vannak szép megoldások. pl. power kit a leállítás menühöz(kijelentkezés, zárolás, felhasználóváltás stb.), ahogy lomtárhoz is. De ez csak sajátos vélemény.
-
RaZroX és Barthezz2: köszi!

Ikonok: Crystal Clear Bubble
Óra skin: Grunge Clock v1.5Szerk.: úgy látom az ikonpakk már nem elérhető, feltöltöm, aztán linkelem.
-
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
-
-
-
-
RaZroX
addikt
Egyre több a W8...

-
Recon666
Közösségépítő
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
A rendszerikonok az iconpackager cserélhetőek, a többi manuálisan.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
-
PumpkinSeed
addikt
Ha letöltök egy ikonpackat, azt hogy tudom feltenni?

-
válasz
kiskaktusz
üzenetére
Szép deszka

-
ZS3NI
őstag
Vigyázat, csak saját felelősségre.
asztal -
tDr1v3r
veterán

Reinstall után...
-
törölt tag
A moderátorok közös döntése alapján a topic átkerült a Fáradt Gőzbe.
-
00Bandi00
csendes tag
Sziasztok! Megint elkezdtem Rainmeterezni csak kicsit sokat felejtettem, egy olyan kérdésem lenne, hogy egy képet hogyan tudok áttetszővé tenni?
-
RaZroX
addikt
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
Innen letöltöd amelyik tetszik és kész. De h a akarod készíthetsz is magadnak skint

(#33808) Jorus: Csak bronz ? ejnye...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
1. hsz.
-
PumpkinSeed
addikt
Én nem értem ezeket a rainmetereket. Most ezt, le lehet tőlteni, vagy magamnak kell megírjam?

-
-
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Köszi

Pedig igazából mostanában nem sok minden változik, csak a most is meglévőket igyekszem mindig harmonizálni egy(szerintem) jó háttérhez. Lusta vagyok már millió skin-el szórakozni
Más:
Tud valaki valami jó órát objeckdock-hoz?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060 (multitouch)
- MacBook Pro 14" 2024 M4 Pro 24GB RAM, 10 CORE CPU, 10 CORE GPU, 1TB SSD, Space Black 27% Áfa, 0459AR
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A legelső általad készített orb-nak a hasonló mértékben történő lefelé tolása lenne talán a megoldás, de már tényleg nem akarlak ezzel terhelni, jó lesz az egyes verzió.
Mondjuk én a tökéletesség jegyében az ikonokat átszíneztem volna lilától a ciánig sorban, hogy jobban passzoljon a wallhoz.