- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- TKSTAR TK905
-
Mobilarena
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Proci85
senior tag
A mail->kindle megoldásnak van egy előnye.
Automatikusan szinkronizálódik minden könyvben tett kiemelés, könyvjelző és maga a könyv is az Amazon rendszerébe.
Sajnos nem rég a vonaton felejtettem a PW3-t.
Az eszköz után a legutóbbi könyvemet sajnáltam, aminek a felénél jártam és csomó kiemelést csináltam a magvas gondolatoknál.
Meglepődve tapasztaltam, hogy sem a könyv, sem a kiemelések nincsenek fent az Amazonnnál. Persze, mert kábellel másoltam át.
Szemben egy előző könyvvel, amit mailben küldtem rá. Az szépen leszinkronizálódott a telefonos kindle aplikációmra minden jegyzetemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Fotók, videók mobillal
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kompakt vízhűtés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray Apple garancia asztroszürke tok
- Apple Pencil 2 dobozos hibátlan.
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest