Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MIUI / HyperOS topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Apple Watch
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
Új hozzászólás Aktív témák
-
LGLuke
őstag
Sziasztok! Most olvastam egy érdekes, viszont szakmai szempontból elég gyenge cikket. Úgy tudom a PH testvér oldala az Index, így bátorkodom a cikküket linkelni és a témát vitára bocsájtani: Kikészült a világ legerősebb gépe.
A gondom vele leginkább az, hogy kevés az indoklás és elemzés. Nem fejti ki, hogy mit miért választottak, így tulajdonképpen nem készített riportot az alkotókkal. Sajnos semmi kritika nincs benne, nem próbál magyarázatot keresni a játékban előforduló szaggatásos anomáliákra.
Se a HW elemekről nem beszél részletesen, se a driverekről, így konkrétumok nélkül pedig nehéz döntést hozni!Nekem a gép hűtése sem a legszimpatikusabb, és szerintem a tápot sem használja ki, ahogy a szinte egyik gép sem.
Sajnos tapasztalataim szerint a legújabb alkatrészeket összerakva nem mindig kapjuk meg a megfelelő teljesítményt, hiszen a régebbi benchmarkok nem biztos, hogy ki tudják használni a legújabb HW-ek képességeit, ráadásul ezekhez a brutális SLI/CrossFire rendszerekhez általában nem a legjobbak a driverek.
Várom az ötleteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest